جالب است بدانید، در ایران شایعترین ماده مخدر تریاک و مشتقات آن است که از این مقدار ۶۵ درصد معتادان تریاک مصرف میکنند.ترک اعتیاد تریاک مانند هر مواد مخدر دیگری نیاز به داشتن دانش و اطلاعات کافی و حضور تیم متخصص و حرفهای در محیطی با تجهیزات و امکانات بیمارستانی است. چرا که اعتیاد به تریاک یا به طور کلی هر نوع اعتیاد دیگری یک نوع بیماری روحی و جسمی است و نیاز به درمان تخصصی دارد.
به دلیل مشکلاتی که در روند ترک تریاک در بدن ایجاد میشود، انتخاب بهترین روش برای درمان اعتیاد به تریاک دارای حساسیت بالایی بوده و لازم است حتماً تحت نظارت کامل انجام گیرد، تا فرایند ترک اعتیاد تریاک بدون بازگشت و با موفقیت انجام شود.برای همین ترک تریاک در منزل به هیچ وجه امکانپذیر نبوده و نیز بسیار خطرناک است.
سیر درمان در ترک تریاک مسیر پیچیده و دشواری است. در نتیجه نیاز به نظارت دقیق یک تیم پزشکی چند تخصصی در یک مرکز ترک تریاک حرفهای است. همچنین مراحل ترک تریاک نیازمند امکانات بیمارستانی و کلینیکی است،پس تا انتهای این مطلب با کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دیگر همراه باشید.
روشهای ترک تریاک
ترک تریاک از چالشهای بزرگ در درمان اعتیاد است و روشهای مختلفی برای این کار وجود دارد. این روشها شامل ترک تدریجی، ترک یکباره، سمزدایی و درمان با متادون میشوند. در این فرایند، فرد ممکن است تحتنظر پزشک و با استفاده از داروهای خاص، از جمله متادون، بهتدریج وابستگی خود را کاهش دهد.
در روش ترک یکباره، فرد با قطع مصرف به طور ناگهانی مواجه میشود که معمولاً همراه با عوارض شدید است. همچنین، سمزدایی از بدن و استفاده از روشهای حمایتی مانند درمانهای روانشناختی نیز میتوانند به موفقیت درمان کمک کنند. شرح تمامی روشهای ترک تریاک را میتوانید در ادامه مطالعه فرمایید:
ترک تریاک با متادون
ترک تریاک با متادون یکی از روشهای رایج در درمان اعتیاد به مواد مخدر است که در آن از داروی متادون بهعنوان جایگزینی برای تریاک استفاده میشود. متادون کمک میکند تا علائم ترک کاهش یابد و وابستگی به مواد مخدر کاهش پیدا کند. این روش به طور معمول تحتنظر پزشک و با کاهش تدریجی مصرف انجام میشود.
سمزدایی از تریاک
سمزدایی یا Detoxification فرایندی است که در آن مواد سمی ناشی از مصرف تریاک از بدن پاکسازی میشوند. این روش میتواند با استفاده از داروهای خاص و تحتنظر پزشک در مراکز درمانی انجام شود. سمزدایی سریع تریاک معمولاً به کاهش علائم ترک کمک میکند و اولین گام برای شروع درمان است.
ترک تریاک بهصورت یکباره
ترک یکباره تریاک به معنای قطع مصرف ناگهانی مواد مخدر است. این روش معمولاً به دلیل علائم شدید ترک و مشکلات جسمی، خطرات زیادی دارد و بهتر است تحت مراقبتهای پزشکی انجام شود. این روش برای افرادی که به دنبال یک نتیجه سریع هستند، انتخاب میشود، اما معمولاً نیاز به برنامههای حمایتی برای تسکین علائم دارد.
ترک تدریجی تریاک
در این روش، مصرف تریاک به طور تدریجی کاهش مییابد تا علائم ترک کمتری تجربه شود. این روش بهویژه برای کسانی که وابستگی شدید به تریاک دارند مناسب است. در ترک تدریجی، فرد تحتنظر پزشک ممکن است داروهای کمکی مصرف کند تا علائم ترک کاهش یابد و فرایند ترک با راحتی بیشتری انجام شود.
دارودرمانی برای ترک تریاک
دارودرمانی یکی از روشهای مؤثر در ترک تریاک است که از داروهای مختلف برای کمک به کاهش علائم ترک و کنترل وابستگی استفاده میشود. داروهای مانند نالترکسون، بوپرنورفین و متادون میتوانند در کنار روشهای رواندرمانی کمککننده باشند. دارودرمانی معمولاً با سایر روشها ترکیب میشود تا روند ترک راحتتر و ایمنتر شود.
درمانهای روانشناختی برای ترک تریاک
درمانهای روانشناختی میتوانند بهعنوان مکمل درمانهای دارویی در ترک تریاک استفاده شوند. این درمانها شامل مشاوره فردی و گروهی، درمانهای شناختی – رفتاری (CBT) و حمایتهای روانی دیگر میشوند که به فرد کمک میکنند تا با مسائل روانی و روحی خود که باعث اعتیاد شدهاند، مقابله کند.
روشهای جایگزین در ترک تریاک
در کنار روشهای اصلی درمان، برخی روشهای جایگزین مانند طب سوزنی، درمانهای طبیعی و استفاده از مکملها نیز ممکن است در فرایند ترک تریاک مؤثر باشند. این روشها معمولاً برای کاهش اضطراب و علائم ترک به کار میروند و میتوانند بهعنوان روشهای کمکی در کنار درمانهای اصلی استفاده شوند.
بهترین راه ترک اعتیاد تریاک بدون درد
یکی از بهترین راههایی که میتواند منجر به ترک اعتیاد تریاک شود، استفاده از روانپزشک اعتیاد و تجویز داروهای روانپزشکی است.
در کلینیک ترک اعتیاد طلوع دیگر، این داروها تحتنظر روانپزشکان اعتیاد باسابقه چندین ساله تجویز میگردد. این داروها به مغز در بازیابی تغییرات ناشی از اپیوئیدها و داروهای مشتق تریاک (شیره تریاک) کمک بیشتری میکنند.
بهطورکلی برای افرادی که اعتیاد شدید به تریاک و شیره تریاک دارند، درمان بستری تدریجی راه موفقیتآمیزتری است.
ترک تریاک چند روز طول میکشد؟
ترک تریاک ممکن است مدت زمانی متغیر داشته باشد، زیرا وابستگی به مواد مخدر در هر فرد به طور متفاوتی تجربه میشود. این مدتزمان بستگی به عواملی مانند شدت اعتیاد، روش درمانی انتخابشده، وضعیت جسمی و روانی فرد و حمایتهای اجتماعی دارد. بهطورکلی، ترک تریاک در مراحل اولیه خود ممکن است از چند روز تا چند هفته طول بکشد، باتوجهبه اینکه علائم ترک میتواند در این مدت به اوج خود برسد.برای درک بهتر اینکه ترک تریاک چند روز طول میکشد در اینجا یک جدول زمانی برای فرایند ترک تریاک آورده شده است که حالتهای مختلف فرد در هر روز از ترک را توضیح میدهد:
روز | شرایط فرد |
روز اول ترک | علائم اولیه ترک، اضطراب، اضطراب شدید، مشکلات خواب، شروع دردهای عضلانی و معدهای |
روز دوم | افزایش علائم ترک، بیقراری، افسردگی، احساس خستگی، تعریق زیاد |
روز سوم | علائم شدیدتر شامل تهوع، لرز، بیخوابی، ضعف شدید، درد بدن، تمایل شدید به مصرف |
روز چهارم و پنجم | آغاز کاهش تدریجی علائم شامل خستگی کمتر، درد بدن و عضلات هنوز باقیمانده، حالت تهوع کمتر |
روز ششم و هفتم | کاهش بیشتر علائم، برخی از افراد ممکن است بهبود محسوستری احساس کنند، اما اضطراب و بیخوابی ادامه دارد. |
روز هشتم تا دهم | شروع به بهبود جسمی دردهای عضلانی کاهش مییابد، اما مشکلات روانی مانند اضطراب و افسردگی ادامه دارند. |
روز یازدهم تا چهاردهم | علائم جسمی به حداقل میرسد، اما علائم روانی مثل بیحوصلگی، اضطراب و افسردگی هنوز ممکن است وجود داشته باشد. |
هفته دوم تا ماه اول | دوره نقاهت و بازگشت به حالت عادی: علائم روانی کاهش مییابد، اما فرد هنوز ممکن است تمایل به مصرف داشته باشد. درمانهای روانشناختی و پشتیبانی مهم است. |
ماه دوم و سوم | پس از یک ماه، بدن بهطور کامل از مواد سمی پاک میشود، اما مشکلات روانی و تمایل به مصرف همچنان میتواند ادامه یابد. |
اگر سوال شماهم این است که برای ترک تریاک چه بخوریم درد نکشیم با ما همراه باشید ، در ادامه به صورت دقیقتر بر اساس روش ترک، مدت زمان ترک تریاک را بررسی خواهیم کرد.
مدت زمان ترک تریاک به روش تدریجی
روش تدریجی ترک تریاک باید تحتنظر کلینیکهای تخصصی ترک اعتیاد یا مرکز سمزدایی بدن برای سمزدایی سریع در اعتیاد انجام شود. مدتزمان ترک تریاک و سمزدایی از جسم در این روش حداقل ۱۰ روز و باتوجهبه شرایط فرد و مدتزمان اعتیاد او برای ترک کامل و اطمینان از عدم بازگشت، میتواند از ۵ ماه تا ۱ سال متفاوت باشد.
در این روش فرد با کمک دکتر متخصص در طی یکروند مشخص علاوه بر کاهش تدریجی ماده مخدر از روشهایی مانند رواندرمانی هم استفاده میکند. روش تدریجی یکی از اصولیترین روشهایی است که در طی یک فرایند مرحلهبهمرحله به بیمار کمک میشود تا بتواند وابستگی روحی و جسمیاش به ماده مخدر را از بین ببرد.
مدت زمان ترک تریاک به روش سنتی و قطع ناگهانی مخدر
روش بعدی همان روش قدیمی و سنتی است که در این روش احتمال بازگشت بیمار به مصرف دوباره تریاک بسیار بالاست. عمدتاً افراد مبتلا به سوءمصرف تریاک، این روش را امتحان کرده و با شکست مواجه شدهاند. در روش سنتی ترک تریاک، بدن برای ترمیم و سازگاری خود با نبودن تریاک به زمان زیادی نیاز دارد.
بهطورکلی این روش اصولی نیست و به دلیل شوک ناگهانی که به بدن ایجاد میکند نهتنها فرایند خماری و سمزدایی را دشوارتر میکند، بلکه باعث ازدستدادن انگیزه بیمار برای ترک تریاک نیز میشود. در نظر داشته باشید که به طور طبیعی مدتزمان دفع شیره تریاک از بدن بهتنهایی ۱۲ روز طول میکشد. پس بهتر است این بازه زمانی در کلینیکهای معتبر ترک اعتیاد انجام شود.
علائم ترک اعتیاد تریاک
وابستگی یا همان اعتیاد به تریاک به دلیل مصرف مکرر ایجاد میشود و مکانیزم آن سازگاری بدن با مخدر است که بعد از ایجاد این سازگاری با قطع مصرف ناگهانی، علائم محرومیت و ترک در فرد مصرف کننده ایجاد خواهد شد.
علائم محرومیت یا ترک اعتیاد تریاک نسبت به شرایط جسمی هر شخص و بسته به نوع فرد، میزان مصرف و سابقه مصرف متفاوت است. اما عوارضی مانند لرزش، استفراغ، درد در نواحی مختلف بدن، خواب آلودگی و خمیازه فراوان در بین اکثر افراد مشابه است.
عوارض ترک تریاک در برخی افراد شامل تاری چشم، از دست دادن اشتها، خارش بدن و تنگی نفس نیز میشود. به طور کلی میتوان گفت ترک این ماده مخدر میتواند علائم زیر را شامل شود:
- استرس و اضطراب
- کاهش آرامش
- بیقراری
- تحریک پذیری
- عصبانیت
- افسردگی
- انزوای اجتماعی
- کاهش بینایی
- کاهش تمرکز
- سردرد
- بیخوابی
- تهوع
- استفراغ
- اسهال
- تکرر ادرار
- لرزش اندامها
- تنفس دشوار
- گرفتگی عضلانی
- درد استخوانی
- تپش قلب
- تشنج
- تعریق
- آب ریزش بینی
- کاهش تمرکز
- خمیازه کشیدن
- ضربان سریع قلب
- کوچک شدن مردمک چشم
- اختلال در عادت ماهیانه
- ناتوانی جنسی و ناباروری
هزینه ترک تریاک در کلینیک
هزینه ترک تریاک در کلینیکها به عوامل مختلفی بستگی دارد که میتواند باعث تفاوتهای چشمگیری در قیمتها شود. از جمله مهمترین عوامل مؤثر بر هزینه ترک تریاک میتوان به نوع درمان انتخابی، مدتزمان درمان، شدت وابستگی فرد، خدمات پشتیبانی و تخصص تیم درمانی اشاره کرد.
در بسیاری از کلینیکها، درمان به روشهای مختلفی مانند دارودرمانی، درمانهای روانشناختی، سمزدایی و یا روشهای جایگزین انجام میشود که هر کدام ممکن است هزینههای متفاوتی داشته باشند. همچنین، کلینیکها معمولاً هزینههایی برای مشاورههای فردی یا گروهی، اقامت در مراکز درمانی و سایر خدمات پشتیبانی نیز در نظر میگیرند.
اگر شما یا یکی از عزیزانتان به کمک برای ترک این ماده مخدر نیاز دارید، توصیه میشود که با کلینیک تخصصی ترک اعتیاد طلوعی دیگر تماس بگیرید تا مشاورههای لازم را دریافت کنید و بهترین برنامه درمانی را مطابق با شرایط خاص خود انتخاب کنید. برای اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان، میتوانید همین حالا با متخصصان ما تماس بگیرید و از خدمات تخصصی آن بهرهمند شوید.
بهترین مرکز ترک تریاک
کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دیگر یکی از مراکز تخصصی و معتبر در زمینه درمان اعتیاد، بهویژه ترک تریاک، است که با بهرهگیری از جدیدترین روشهای درمانی و تیمی از متخصصان باتجربه، به بیماران کمک میکند تا مسیر بهبودی را بهصورت مؤثر و ایمن طی کنند.
در این کلینیک، خدمات درمانی بهصورت جامع ارائه میشود و شامل درمانهای دارویی برای کاهش علائم ترک، مشاورههای روانشناختی برای تقویت اراده و ایجاد تغییرات مثبت، و پشتیبانیهای اجتماعی برای بازگشت به زندگی سالم است.
کلینیک طلوعی دیگر با استفاده از امکانات پیشرفته و محیطی آرام و امن، تلاش میکند تا فرایند ترک تریاک برای بیماران با کمترین درد و بیشترین حمایت همراه باشد. تیم درمانی این مرکز با رویکردی حرفهای و دلسوزانه، برنامههای درمانی را بر اساس شرایط خاص هر بیمار تنظیم میکند و در تمامی مراحل درمان کنار او خواهد بود.
اگر به دنبال یک مرکز تخصصی و قابلاعتماد برای ترک تریاک هستید، کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دیگر آماده است تا شما را در این مسیر همراهی کند. برای دریافت مشاوره و اطلاعات بیشتر، همین امروز با ما تماس بگیرید. اولین قدم به سوی یک زندگی سالم، یک تصمیم است!
- استفاده از روشهای نوین درمانی
- تیم متخصص و با تجربه در زمینه ترک اعتیاد
- برنامههای درمانی شخصیسازیشده
- خدمات روانشناختی و مشاورهای
- فراهم کردن حمایتهای اجتماعی و گروهی
- استفاده از داروهای کمکی و سمزدایی
- امکانات پیشرفته برای راحتی بیماران
- نظارت مداوم بر روند درمان
- محیطی آرام و امن برای بیماران
- پشتیبانی بعد از درمان برای جلوگیری از بازگشت به اعتیاد
مراحل ترک تریاک در کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دیگر
برای ترک اعتیاد تریاک چندین مرحله وجود دارد که استفاده از هر کدام از روشها بستگی به شرایط جسمانی فرد و میزان مصرف او خواهد داشت. حتی افرادی که به شدت به تریاک اعتیاد دارند، میتوانند از روشهای درمانی که در این مرکز ترک تریاک ارائه میشود استفاده کنند و اقدام به ترک اعتیاد تریاک کنند.
تمام مراحل درمان تحتنظر روانپزشک و کادر درمانی مجرب قرار میگیرد و تا پایان مراحل شما را همراهی خواهند کرد. مدیریت ترک اعتیاد تریاک میتواند کار دشواری باشد و نیاز به صبر بالایی دارد که با تلاش زیاد و ممارست در این امر، میسر است.
ترک اعتیاد تریاک روشهای مختلفی دارد که شامل سمزدایی بدن از تریاک، بستری تدریجی، درمانهای روانشناسی، تجویز داروهای ترک تریاک و … است. مدت زمانی که لازم است فرایند درمان کامل شود، بستگی به شرایط روحی و جسمی فرد دارد.
این که چه برنامهای برای ترک اعتیاد به تریاک استفاده شود، بستگی بهشدت اعتیاد، سیستم حمایتی و سایر عوامل خواهد داشت؛ ولی مهمترین روشها در کلینیک طلوع دیگر به شرح زیر است که پس از مشاوره پیش از بستری، مشخص خواهد شد:
- سمزدایی سریع و فوق سریع ترک اعتیاد
- بستری تدریجی برای ترک تریاک و شیرهی آن
- تشخیص دوگانه و درمان اختلالات مربوط به آن
سمزدایی فوقسریع بدن از تریاک
یکی از روشهایی که برای ترک در این مرکز استفاده میشود، سمزدایی فوقسریع بدن از تریاک است که به آن UROD گفته میشود. این روش برای ترک تریاک کافی نیست و در بسیاری از موارد هم طبق تشخیصی که دکتر متخصص بر اساس شرایط جسمانی و روانی بیمار میدهد، میتوان از این مرحله گذر کرد و به مرحلهٔ بستری تدریجی رسید.
بستری تدریجی برای ترک تریاک
اگر لازم باشد که بیمار از روش بستری تدریجی استفاده کند، “کلینیک تخصصی ترک اعتیاد طلوع دیگر” این امکان را برای مصرفکنندهها فراهم میکند که بهصورت شبانهروزی، تحت مراقبت و بستری باشند و از راهنماییهای بهترین روانپزشکها و روانشناسها بهرهمند شوند.
معمولاً این روش بازدهی بیشتری نسبت به درمان اعتیاد در خارج از کلینیک دارد؛ چون بیماران علاوه بر توصیهها و روشهایی که استفاده میشود، از حمایتهای کادر درمانی هم بهرهمند میشوند.
در این روش افرادی که قصد ترک دائمی تریاک را دارند، میتوانند در درمانهای فردی، گروهی و خانوادگی شرکت کنند که این نوع درمان بعد از روش سمزدایی بدن از تریاک انجام میشود. در این مرحله، علت و ریشهٔ اعتیاد مشخص شده و از لغزش بعد از ترک اعتیاد تریاک جلوگیری میکند.
تشخیص دوگانه و درمان اختلالات مربوط به آن
افرادی که به اعتیاد دچار میشوند در برخی موارد با اختلالات دیگری هم به طور همزمان مواجه میشود که در این مرکز تخصصی ترک اعتیاد تریاک، به اینگونه اختلالات توجه ویژهای میشود. چرا که این بیماریها میتواند خود علت گرایش فرد به اعتیاد باشد.
درمان اختلالاتی که بهصورت همزمان با اعتیاد به تریاک به وجود میآیند، شامل رفتاردرمانی شناختی یا همان CBT، درمان رفتاری گویشی، یا مدیریت وابستگی هستند.
بیشتر افرادی که به تریاک اعتیاد دارند، ممکن است از یک اختلال مربوط بهسلامت ذهنی رنج ببرند و معمولاً اضطراب و افسردگی از جمله این اختلالات است.
درصورتیکه این اختلالات درمان نشوند، میتوانند عواقب جبرانناپذیری برای مصرفکننده ایجاد کنند، حتی پس از پایان وابستگی جسمی فرد به تریاک، بازگشت به اعتیاد را به دنبال داشته باشد. رواندرمانگران کلینیک طلوع دیگر میتوانند در این مسیر به شما کمک کنند.
ایمپلنت نالتروکسان در ترک قطعی تریاک
در مرکز ترک اعتیاد طلوع دیگر بهعنوان بهترین مرکز ترک تریاک برای جلوگیری از وسوسه مصرف تریاک و نزدیکشدن به ترک قطعی شیره تریاک، علاوه بر روشهای روانشناسی و مشاورههای فردی و نظارتهای مستمر روانپزشک متخصص اعتیاد، از روشهای جدید پزشکی مانند ایمپلنت نالتروکسان برای ترک اعتیاد استفاده میگردد.
در این روش با کاشت زیر پوستی یا همان ایمپلنت داروی ضد مخدر نالتروکسان در بدن فرد میتوان تا درصد بسیار زیادی تمایل جسمی بیمار به مصرف تریاک را تا مدت مشخصی پس از ترخیص کنترل کرد. لازم به ذکر این روش بهصورت عمومی بر روی تمام بیماران انجام نخواهد شد.
برای ایمپلنت باید شرایط بیماری فرد، نوع ماده اعتیادآور، وضعیت جسمانی، شرایط محیطی فرد پس از ترخیص و… را مورد بررسی قرار داد. همچنین برای استفاده از این روش میبایست سیر کامل درمان و سمزدایی بدن از اعتیاد انجام شده و پس از بهبود میتوان از این روش استفاده کرد.
برای آشنایی با خدمات ترک اعتیاد و مشاوره با روانشناسان و روان پزشکان کلینیک طلوعی دیگر با شماره زیر تماس بگیرید.
مزایای ترک تریاک در کلینیک تخصصی طلوعی دیگر
درمان اعتیاد تریاک در کلینیک طلوع دیگر توسط مجربترین کادر پزشکی ترک اعتیاد، انجام میشود. طلوع دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد تریاک با مجوز رسمی بستری بیماران سوءمصرف مواد از وزارت بهداشت همراه با مشاوره رایگان بستری و درمان است.
فعالیتهای عمده این مرکز در زمینههای روانپزشکی و روانشناسی که شامل بررسیهای تشخیصی، درمانهای دارویی و غیردارویی، مشاوره و روشهای مختلف رواندرمانی انفرادی و گروهی برای بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی و روانتنی و از جمله اعتیاد و به عبارت دیگر سوءمصرف و وابستگی به انواع مواد مخدر، مواد محرک و مواد روانگردان است.
- خدمات اورژانسی و شبانه روزی به صورت ویژه
- استفاده از به روزترین روشهای ترک اعتیاد مواد مخدر
- انجام تمام آزمایشهای پزشکی
- همراهی پزشک متخصص در مراحل درمان
- پرستار ۲۴ ساعته
- بستری تفکیک شده و اختصاصی
- امکانات هتلینگ و رفاهی که فضای اختصاصی همراه با امکانات تردمیل، میز تنیس و … در اختیار بیمار قرار داده میشود.
- پیگیری پس از درمان
- خدمات روانپزشکی و روانشناختی ترک اعتیاد
مراحل بستری در کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دیگر
مراحل بستری تا ترخیص بیمار در کلینیک تخصصی ترک اعتیاد طلوعی دیگر
۱. بستری
– تماس بیمار با کلینیک.
– پاسخگوبی پذیرش و پرزنت بیمار و توضیحات روند درمان به او.
– ست کردن تایم با روانشناس مجموعه جهت ارائه مشاوره رایگان به بیمار.
– توضیحات کامل در رابطه با روند درمان به بیمار در جلسه رایگان مشاوره.
۲. روند درمان
روند کلی درمان بیماران در این مجموعه به صورت ترکیب دو روش دارو درمانی و روان درمانی توام با هم صورت میگیرد.
طول دوره درمان بسته به حال بیمار و مقدار دوز مصرفی و نوع مادهای که مصرف میکند متفاوت است. ولی حداقل زمانی که برای آن در نظر گرفته شده است ۲ تا ۳ هفته (۱۰ تا ۱۲ روز) میباشد.
۳. سرویسها
خدماتی که ارائه میشود شامل صبحانه ناهار و شام (در کلینیک آجودانیه میان وعده) و اینترنت رایگان میباشد و استفاده از تلفن همراه نیز آزاد میباشد.
اتاقهای کلینیک به صورت یک تخته و دو تخته میباشند که به کمد و یخچال و تخت مجهز بوده و در اتاقهای یک تخته امکان حضور همراه هم برای بیمار فراهم میباشد.
۴. سم زدایی
بسته به نوع اعتیاد و مواد مصرفی در صورت لزوم سم زدایی کامل انجام میشود. همچنین بعد از به اتمام رسیدن دوره درمان بیمار توسط روانپزشک folow میشود و بیماران میتوانند روانکاوی را با روانشناسان خود همچنان ادامه دهند.
بیماران در کنار ترک اعتیادشان باید جهت بهبود اختلالات روانشناسی به وجود آمده نیز تحت نظر روانشناسان قرار گرفته و روانکاوی شوند.
۵. ترخیص
بعد از اتمام دوره درمان در صورت منفی بودن تست و نرمال شدن بیمار از نظر فیزیکی و روحی و روانی و سپس بعد از تاییدیه پزشک متخصص کارهای ترخیص بیمار انجام میپذیرد که بعد از ترخیص هم باز بسته به نیاز بیمار میتواند جلسات مشاوره و روانکاوی خود را با روانپزشکان مجموعه داشته باشد.
جمعبندی
ترک تریاک یکی از چالشبرانگیزترین مراحل در مسیر درمان اعتیاد است که نیازمند رویکردی علمی، حمایتی و حرفهای است. در این مقاله تلاش کردیم تا اطلاعات جامعی درباره اهمیت ترک تریاک، روشهای درمانی، و ضرورت استفاده از خدمات تخصصی ارائه دهیم.
همانطور که گفته شد، فرآیند ترک، زمانی موفقیتآمیز خواهد بود که تحت نظارت تیمی متخصص و در محیطی امن انجام شود. این مسیر نهتنها به بازگشت سلامت جسمی و روانی کمک میکند، بلکه به بازسازی زندگی و بازیابی اعتماد به نفس نیز منجر خواهد شد.
اگر شما یا یکی از عزیزانتان با چالش اعتیاد به تریاک روبهرو هستید، کلینیک تخصصی ترک اعتیاد طلوعی دیگر آماده است تا در این مسیر همراه شما باشد.
تیم متخصص این کلینیک با استفاده از جدیدترین روشهای درمانی و رویکردی دلسوزانه، تمامی حمایتهای لازم را برای ترک موفقیتآمیز و بازگشت به یک زندگی سالم ارائه میدهد. برای مشاوره و شروع درمان، همین حالا با کلینیک طلوعی دیگر تماس بگیرید. یک تماس میتواند اولین قدم شما به سوی بهبودی و زندگی بهتر باشد!
سؤالات متداول
آیا ترک تریاک بدون درد امکانپذیر است؟
بله، با استفاده از روشهای پزشکی مدرن و تحت نظارت متخصصان، میتوان علائم ترک را کاهش داد و این فرآیند را با کمترین میزان درد مدیریت کرد.
بهترین روش برای ترک تریاک چیست؟
بهترین روش معمولاً شامل ترکیبی از درمان دارویی، مشاوره روانشناختی، و پشتیبانی اجتماعی است که تحت نظارت متخصصان در یک کلینیک ترک اعتیاد انجام میشود.
آیا ترک تریاک در خانه ممکن است؟
ترک در خانه بهدلیل خطرات جسمی و روانی توصیه نمیشود. بهترین راهکار، استفاده از خدمات حرفهای در کلینیکهای تخصصی ترک اعتیاد است.