info@tolouedigar.com

ترک لورازپام

فهرست مطالب
ترک لورازپام در کلینیک طلوع دیگر

لورازپام (آتیوان) دارویی است با قدرت اعتیادآوری بسیار بالا به نحوی که پزشکان لورازپام را حداکثر برای یک دوره چهار ماهه تجویز می‌کنند. عوارض ترک لورازپام می‌تواند قطع مصرف داروهایی مانند آتیوان را بسیار دشوار کند.

برخی از افراد سعی می‌کنند با قطع آنی یا سم‌زدایی در منزل لورازپام را ترک کنند، اما تلاش آن‌ها اغلب ناموفق است. شرکت در یک برنامه سم‌زدایی پزشکی در کلینیک ترک اعتیاد می‌تواند بهترین شانس برای عبور از مرحله ترک و رفتن به مراحل بعدی بهبودی باشد.

در ادامه برای آشنایی بیشتر با لورازپام، عوارض و علائم اعتیاد به آن و روش‌های درمان اعتیاد به لورازپام با کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دیگر همراه باشید.

ترک لورازپام در کلینیک طلوع دیگر

لورازپام چیست؟

لورازپام که به انگلیسی Lorazepam نامیده می‌شود، با نام تجاری اتیوان به فروش می‌رسد. لورازپام مانند دیازپام، کلونازپام و آلپروزولام دارویی از گروه داروهای بنزودیازپین است.

لورازپام دارویی آرام‌بخش و خواب‌آور است که در موارد خاص توسط پزشک برای بیمار تجویز می‌شود. مصرف آن همچنین به عنوان یک داروی ضد اضطراب نیز بوده و عملکرد آن بر پایه تأثیر بر روی مغز و سیستم عصبی مرکزی است.

این دارو با اختلال بر عملکرد صحیح آن‌ها باعث ایجاد آرامش در مصرف کننده خواهد شد و پایه این فعالیت بر مبنای افزایش بیش از حد گاما آمینوبوتیریک اسید در بدن است.

به طور کلی این دارو برای درمان اختلالات اضطرابی، بی‌خوابی، تشنج فعال از جمله صرع، ترک الکل و تهوع و استفراغ ناشی از شیمی درمانی استفاده می‌شود.

همچنین در طول عمل جراحی برای ایجاد اختلال در حافظه و اثر آرام‌بخشی برای مصرف کسانی که با تنفس مکانیکی نفس می‌کشند، داده می‌شود.

داروی لورازپام با توجه به شرایط جسمانی و سلامت بیمار برای او تجویز می‌شود و مصرف آن تنها تحت تجویز پزشک مجاز است و مصرف خارج از دستور آن می‌تواند به سلامت مصرف کنندگان صدمات جدی وارد کند.

لورازپام خالص یک پودر تقریباً سفید است که تقریباً در آب و روغن نامحلول است. لورازپام به شکل خوراکی یا به صورت تزریق به عضله یا رگ تجویز می‌شود.

در شیوه‌ی مصرف تزریقی، مدت شروع اثر دارو بین یک تا سی دقیقه است و تأثیرات آن تا یک روز ادامه دارد. دوز مصرف آن به پارامترهای مختلفی همچون سن، سلامت جسمانی و روانی و… بستگی دارد.

از آنجایی که مصرف این دارو تأثیر مستقیمی بر سیستم عصبی و مغز مصرف کننده دارد، هر گونه سوء مصرف و یا مصرف خارج از دستور پزشک آن می‌تواند باعث اعتیاد بیمار شود. به همین دلیل توصیه می‌کنیم از مصرف خودسرانه آن خودداری کرده و تنها در صورت تجویز پزشک اقدام به مصرف آن کنید.

در واقع لورازپام دارویی است با قدرت اعتیادآوری بسیار بالا و به دلیل سریع‌الاثر بودن و ایجاد وابستگی شدید غالباً برای دوره‌های طولانی‌تر از چند ماه متوالی تجویز نمی‌شود. این دارو تغییراتی را در مغز ایجاد می‌کند که اثر آن‌ها روزها، هفته‌ها یا حتی بیشتر دوام دارد.

پزشکان لورازپام را حداکثر برای یک دوره چهار ماهه تجویز می‌کنند. اگر بیمار بیشتر از دوره تجویز شده توسط پزشک دارو را مصرف کند، به آن وابستگی جسمی و ذهنی پیدا می‌کند و هرچه سریع‌تر باید برای ترک لورازپام به مراکز تخصصی درمان اعتیاد مراجعه نماید.

برای مشاوره با ما تماس بگیرید

عوارض مصرف لورازپام

خیلی از اثرات مفید لورازپام (آرام‌بخش، شل کننده عضلات، ضد اضطراب و اثر بر فراموشی) ممکن است عوارض جانبی ناخواسته مانند آرام‌بخشی و کاهش فشار خون نیز به وجود آورد. در ترکیب با بقیه داروهای ضد افسردگی سی ان اس اثرات لورازپام افزایش پیدا می‌کند.

از دیگر عوارض جانبی آن می‌توان به سردرگمی، آتاکسی، جلوگیری از شکل‌گیری خاطرات جدید و اثرات خماری اشاره کرد. نقص‌های شناختی ایجاد شده حداقل شش ماه پس از توقف مصرف باقی می‌ماند.

اما بهبود عملکرد شناختی ممکن است بیش از شش ماه طول بکشد. به نظر می‌رسد که لورازپام نسبت به سایر بنزودیازپین‌ها اثرات منفی عمیقی بر حافظه دارد. این دارو هم حافظه آشکار و هم حافظه ناآشکار را مختل می‌کند.

در میان کسانی که افسردگی دارند، احتمال افزایش احتمال اقدام به خودکشی وجود دارد. در استفاده طولانی مدت، ممکن است دوزهای بالاتری برای اثرگذاری دارو لازم باشد.

علائم اعتیاد به لورازپام

مصرف طولانی مدت از لورازپام می‌تواند بر سلامت جسمی، روانی و عاطفی فرد و همچنین بر کیفیت زندگی در خانه و روابط او تأثیر منفی بگذارد. هنگامی که استفاده از لورازپام به اعتیاد تبدیل شود، فرد به سم‌زدایی و بازتوانی حرفه‌ای نیاز دارد و ممکن است علائم زیر را داشته باشد:

  • از دست دادن علاقه یا لذت به انجام فعالیت‌های روزمره
  • کناره گیری از وقایع اجتماعی و روابط خانوادگی
  • جداسازی در اتاق خود
  • زیاد خوابیدن
  • تحریک پذیری یا اضطراب غیرمعمول
  • ظاهری گیج و خواب آلود
  • غفلت از بهداشت و نظافت
  • سرقت پول یا وام گرفتن
  • دروغ درباره فعالیت‌های شخصی
  • کاهش عملکرد در شغل یا مدرسه

علائم ترک لورازپام

اگر پس از استفاده طولانی مدت مصرف لورازپام به طور ناگهانی متوقف شود، ممکن است سندرم ترک لورازپام رخ دهد. قطع مصرف غیر اصولی این قرص می‌تواند باعث تشنج و کما و حتی مرگ شود. برخی از عوارض ترک لورازپام شامل:

  • تشنج
  • توهم
  • معده درد
  • کاهش اشتها
  • اختلالات خواب
  • پریشانی روحی
  • استفراغ‌های متعدد
  • بی‌حسی دست و پا
  • به هم ریختگی ریتم قلبی
  • سرگیجه و حالت تهوع
  • برهم ریختگی ریتم قلبی
  • دردهای ماهیچه‌ای و عضلانی
  • اختلالات رفتاری، روحی و روانی

ترک لورازپام در کلینیک طلوعی دیگر

هر چند لورازپام داروی بسیار قوی و اعتیادآور است و ترک آن هم اغلب نیاز به درمان تخصصی دارد، اما خوشبختانه این دارو معمولاً واکنش رضایت‌بخشی به درمان نشان می‌دهد.

متأسفانه لورازپام تغییراتی را در مغز ایجاد می‌کند که اثر آن‌ها روزها، هفته‌ها یا حتی بیشتر دوام دارد. به همین دلیل است که برای درمان اعتیاد به لورازپام باید به متخصص مراجعه کرد.

یک برنامه ترک لورازپام خوب علاوه بر متوقف کردن مصرف داروی اعتیادآور باید به بیماران کمک کند که اعتیاد به مواد یا داروهای دیگر را هم ترک کنند، چرا که اعتیاد به لورازپام و بنزودیازپین‌ها به ندرت به تنهایی رخ می‌دهد.

اعتیاد به این داروها غالباً همراه با اعتیاد به الکل و مواد مخدر است و درمان اعتیادهای هم‌زمان موقعیت پیچیده‌ای را ایجاد می‌کند

درمان تخصصی و مشاوره برای ترک لورازپام در کلینیک طلوعی دیگر

تمام اعتیادها مانند هم نیستند و شرایط تمام معتادان نیز یکسان نیست. برای مثال بیمار معتاد به قرص لورازپام یا نوع دیگری از بنزودیازپین‌ها با همان تجربه‌ها یا نیازهای بیمار معتاد به الکل یا مواد مخدر روبه‌رو نمی‌شود.

مراکز ترک اعتیاد معتبر برای دستیابی به بهترین نتیجه ممکن به این نکته توجه می‌کنند که تمام اعتیادها را نمی‌توان به یک روش درمان کرد.

کلینیک طلوعی دیگر مرکزی مجهز و پیشرفته برای درمان اعتیاد به مواد مخدر و الکل است که خدمات درمان بستری را به بیماران دچار اعتیاد لورازپام و مواد دیگر ارائه می‌دهد. علاوه بر درمان بستری خدماتی همچون درمان سرپایی، مشاوره خانواده و مراقبت بعد از ترک اعتیاد نیز به بیماران ارائه می‌شود.

اولین قدم برای ترک لورازپام ارزیابی وضعیت بیمار و تعیین لزوم انجام سم‌زدایی بدن از مواد اعتیادآور است. اگر بیمار به سم‌زدایی نیاز داشته باشد، متخصص سطح مراقبت از او را در دوران سم‌زدایی تعیین می‌کند.

ترک لورازپام موجب بروز علائمی می‌شود که دامنه آن‌ها از سردرد و حالت تهوع تا تشنج و روان‌پریشی متغیر است، بنابراین نظارت پزشک برای حفظ راحتی و جان بیمار ضروری است.

در واقع مراحل ترک لورازپام و سم‌زدایی دارویی تحت نظر پزشک مؤلفه مهمی در درمان اعتیاد به این دارو است. چون اگر پزشک بر روند درمان نظارت نداشته باشد، سم‌زدایی می‌تواند خطرناک باشد یا حتی به مرگ بیمار منتهی شود.

 

آیا ترک لورازپام به بستری نیاز دارد؟

در جواب این سؤال باید گفت که اگر به قرص لورازپام یا دیگر داروهای متعلق به خانواده بنزودیازپین‌ها اعتیاد دارید، درمان بستری احتمالاً بهترین گزینه خواهد بود. چون علائم ناشی از قطع مصرف لورازپام، از قبیل تشنج، روان‌پریشی و کما ممکن است بسیار شدید یا حتی مرگبار باشد.

بسیاری از برنامه‌های ترک اعتیاد بستری در کلینیک طلوعی دیگر شامل سم‌زدایی دارویی می‌شود، پزشک بر فرایند درمان نظارت دارد و علائم بیمار را به حداقل می‌رساند تا درمان به طور مستمر و بدون مشکل انجام شود.

همچنین درمان بستری بهترین گزینه برای افرادی است که دچار اعتیاد هم‌زمان به چند ماده هستند، یا از مشکلات روانی دامن زننده به اعتیاد رنج می‌برند. هر دو حالت یعنی اعتیاد هم‌زمان به مواد دیگر و ابتلا به اختلال‌های روانی معمولاً درباره بیماران معتاد به لورازپام صدق می‌کند.

 

در درمان بستری چه اتفاقاتی رخ می‌دهد؟

در طول درمان بستری در کلینیک طلوعی دیگر طیف وسیعی روش‌های درمانی و خدمات مراقبتی و حتی خدمات هتلینگ در اختیار بیمار قرار می‌گیرد.

در ابتدا برنامه‌های درمانی مختص بیمار زیر نظر پزشک متخصص آغاز می‌شود و در کنار آن بیمار مهارت‌های زندگی بدون مصرف لورازپام یا مواد دیگر را در جلسات روان‌درمانی آموزش می‌بیند.

عناصر مختلف درمان بستری برای ترک سوءمصرف لورازپام می‌تواند شامل گروه درمانی، مشاوره فردی و در صورت نیاز برنامه‌های درمانی دیگر مانند سکس‌تراپی نیز باشد.

 

تفاوت درمان سرپایی با درمان بستری

سؤال بعدی این است که درمان سرپایی چه تفاوتی با درمان بستری دارد؟ اگر قصد دارید ترک لورازپام را شروع کنید یا به یکی از نزدیکانتان کمک کنید، حتماً باید از تفاوت‌های این دو روش اطلاع داشته باشید.

درمان سرپایی گاهی بخشی از برنامه جامع ترک اعتیاد است که بعد از درمان بستری فشرده‌تر در کلینیک ترک اعتیاد شروع می‌شود و گاهی به تنهایی درمان اصلی محسوب می‌شود.

شاید به نظر برسد که تفاوت اصلی بین درمان بستری و سرپایی به محل اقامت بیمار در طول درمان مربوط می‌شود، این که بیمار مجبور است در کلینیک اقامت کند یا می‌تواند در طول درمان در خانه‌اش باشد. اما تفاوت‌های دیگری نیز بین این دو روش وجود دارد.

درمان سرپایی برای اعتیادهایی مفید است که شدید یا مزمن نیستند، اما این روش برای بیمارانی که مقدار مصرف قرص لورازپام بالایی دارند، ایده‌آل نیست. بیماران در درمان سرپایی در جلسات مشاوره فردی و گروهی شرکت می‌کنند و برای مدیریت مصرف دارو به روانپزشک مراجعه می‌کنند.

مشاوره فردی و گروهی در کلینیک طلوعی دیگر

شرط موفقیت برنامه‌های درمان ترک اعتیاد به داروهایی مانند لورازپام این است که از دو مؤلفه، یعنی مشاوره فردی و مشاوره گروهی در این برنامه‌ها استفاده شود.

بهره‌گیری از ترکیبی از مشاوره فردی و مشاوره گروهی زیر بنای اصلی ارائه خدمات جامع درمان ترک اعتیاد به موادی مانند لورازپام در مراکز معتبر است.

در کلینیک طلوعی دیگر بیماران در جلسات مشاوره فردی به طور خصوصی با متخصصین سلامت روان گفتگو می‌کنند، تا به این ترتیب به بینش و شناخت بهتری از خود و وضعیتشان برسند.

بیماران در جلسات مشاوره گروهی بهره‌گیری از مهارت‌های ارتباطی و مقابله‌ای را که به تازگی یاد گرفته‌اند، شروع می‌کنند و همچنین از تجارب همتایان خود و افرادی که در شرایط مشابه قرار دارند، استفاده می‌کنند تا هر چه قوی‌تر و مصمم‌تر در جاده سلامتی قدم بردارند.

خدمات کلینیک طلوعی دیگر برای ترک لورازپام

درمان اعتیاد دیازپام در کلینیک طلوعی دیگر توسط مجرب‌ترین کادر پزشکی ترک اعتیاد، انجام می‌شود. طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد لورازپام با مجوز رسمی بستری بیماران سوء مصرف مواد از وزارت بهداشت همراه با مشاوره رایگان بستری و درمان است.

فعالیت‌های عمده این مرکز در زمینه‌های روانپزشکی و روانشناسی که شامل بررسی‌های تشخیصی، درمان‌های دارویی و غیردارویی، مشاوره و روش‌های مختلف روان‌درمانی انفرادی و گروهی برای بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی و روان‌تنی و از جمله اعتیاد و به عبارت دیگر سوءمصرف و وابستگی به انواع مواد مخدر، مواد محرک و مواد روان‌گردان است.

  • خدمات اورژانسی و شبانه روزی به صورت ویژه
  • استفاده از به روزترین روش‌های ترک اعتیاد مواد مخدر
  • انجام تمام آزمایش‌های پزشکی
  • همراهی پزشک متخصص در مراحل درمان
  • پرستار ۲۴ ساعته
  • بستری تفکیک شده و اختصاصی
  • امکانات هتلینگ و رفاهی که فضای اختصاصی همراه با امکانات تردمیل، میز تنیس و … در اختیار بیمار قرار داده می‌شود.
  • پیگیری پس از درمان
  • خدمات روانپزشکی و روانشناختی ترک اعتیاد

مراحل بستری در کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دیگر

مراحل بستری تا ترخیص بیمار در کلینیک تخصصی ترک اعتیاد طلوعی دیگر

۱. بستری
– تماس بیمار با کلینیک.
– پاسخگوبی پذیرش و پرزنت بیمار و توضیحات روند درمان به او.
– ست کردن تایم با روانشناس مجموعه جهت ارائه مشاوره رایگان به بیمار.
– توضیحات کامل در رابطه با روند درمان به بیمار در جلسه رایگان مشاوره.

۲. روند درمان
روند کلی درمان بیماران در این مجموعه به صورت ترکیب دو روش دارو درمانی و روان درمانی توام با هم صورت می‌گیرد.
طول دوره درمان بسته به حال بیمار و مقدار دوز مصرفی و نوع ماده‌ای که مصرف می‌کند متفاوت است. ولی حداقل زمانی که برای آن در نظر گرفته شده است ۲ تا ۳ هفته (۱۰ تا ۱۲ روز) می‌باشد.

۳. سرویس‌ها
خدماتی که ارائه می‌شود شامل صبحانه ناهار و شام (در کلینیک آجودانیه میان وعده) و اینترنت رایگان می‌باشد و استفاده از تلفن همراه نیز آزاد می‌باشد.
اتاق‌های کلینیک به صورت یک تخته و دو تخته می‌باشند که به کمد و یخچال و تخت مجهز بوده و در اتاق‌های یک تخته امکان حضور همراه هم برای بیمار فراهم می‌باشد.

۴. سم زدایی
بسته به نوع اعتیاد و مواد مصرفی در صورت لزوم سم زدایی کامل انجام می‌شود. همچنین بعد از به اتمام رسیدن دوره درمان بیمار توسط روانپزشک folow می‌شود و بیماران می‌توانند روانکاوی را با روانشناسان خود همچنان ادامه دهند.
بیماران در کنار ترک اعتیادشان باید جهت بهبود اختلالات روانشناسی به وجود آمده نیز تحت نظر روانشناسان قرار گرفته و روانکاوی شوند.

۵. ترخیص
بعد از اتمام دوره درمان در صورت منفی بودن تست و نرمال شدن بیمار از نظر فیزیکی و روحی و روانی و سپس بعد از تاییدیه پزشک متخصص کارهای ترخیص بیمار انجام می‌پذیرد که بعد از ترخیص هم باز بسته به نیاز بیمار می‌تواند جلسات مشاوره و روانکاوی خود را با روانپزشکان مجموعه داشته باشد.

تصاویر کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دیگر

اتاق پذیرش کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
داروخانه کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
سم زدایی کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
RTMS کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
نوار مغزی اتاق پذیرش کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
ورزش در اتاق پذیرش کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
سم زدایی مدرن اتاق پذیرش کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
لابی اتاق پذیرش کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
اتاق وی ای پی اتاق پذیرش کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
آخرین مقالات

برای دریافت مشاوره
با ما تماس بگیرید.

فهرست مطالب

مقالات مرتبط