info@tolouedigar.com

ترک شیشه

ترک شیشه در کلینیک طلوع دیگر
فهرست مطالب
ترک شیشه در کلینیک طلوع دیگر

ترک شیشه با مواد مخدرهای دیگر بسیار فرق دارد. چرا که شیشه از مواد مخدر روان گردان بسیار مخرب است و اگر به روش نادرستی ترک شود، عوارضی بدتر به دنبال خواهد داشت و لازم است که فرد بیمار صبر و تحمل زیادی در راه ترک آن داشته باشد.
شیشه یکی از مواد محرکی است که این روزها مصرف آن به شدت رواج پیدا کرده و دارای عوارض جسمانی و روانی مختلفی است. با از مصرف شیشه افراد سطح انرژی‌شان بالا می‌رود و توهم شدید دارند.
کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دیگر به عنوان بهترین مرکز ترک شیشه (کریستال) در تهران یکی از دقیق‌ترین و اصولی‌ترین روش‌ها را در مراحل ترک شیشه استفاده می‌کند.
در ادامه برای آشنایی بیشتر با شیشه، عوارض و علائم اعتیاد به آن و روش‌های درمان اعتیاد به شیشه با  کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دیگر همراه باشید.

طبق آمار دفتر مبارزه با مواد مخدر، میزان سوءمصرف مت‌آمفتامین‌ها و مشتقات آن بعد از حشیش یکی از شایع‌ترین مواد مخدر مورد استفاده در جهان است که افراد ۱۵ تا ۶۵ ساله بیشترین مصرف کنندگان آن را تشکیل می‌دهند.

ترک شیشه در کلینیک طلوع دیگر

شیشه چیست؟

شیشه در واقع همان داروی مت‌آمفتامین که به انگلیسی Methamphetamine نامیده می‌شود، می‌باشد. این ماده در بازار سیاه با نام شیشه یا کرانک، کریستال، مت و گچ و در بین جوانان و نوجوانان با نام آیس هم شناخته می‌شود.

شیشه در واقع یک ماده محرک قوی با پتانسیل بالای اعتیادآوری است که سیستم عصبی مرکزی شخص را تحت تأثیر قرار می‌دهد و سوءمصرف آن باعث آسیب‌های جبران ناپذیری می‌شود.

این ماده در ابتدا برای درمان افسردگی، بیش‌فعالی و اضافه وزن‌های مزمن، توسط پزشک متخصص استفاده می‌شد. اما با روشن شدن عوارض مصرف و اعتیاد زایی آن کاربرد درمانی آن قطع شد.

شیشه که جزو دسته روان گردان‌ها می‌باشد، از قوی‌ترین مت‌آمفتامین‌ها است. این ماده با شکل ظاهری کریستاله، سفید رنگ و بدون بو و بامزه‌ای بسیار تلخ است که قابلیت حل شدن در آب یا الکل را دارد. ماده مخدر شیشه مانند شکر است که در بسته‌های بسیار کوچکی توزیع می‌گردد.

این ماده محرک از ماده‌های مصنوعی و آزمایشگاهی و در آزمایشگاه‌های غیر قانونی به شکل کریستال‌های خرد شده یخ، تولید می‌شوند. یعنی مانند دیگر مواد مخدر همچون تریاک، هروئین، کوکائین، ماری‌جوانا و … منشأ در طبیعت ندارد.

شیشه در بازه زمانی ۹ تا ۱۲ ساعت بیشترین اثر را روی بدن خواهد داشت و توهم آن زیاد است. اثر آن روی بدن به این صورت است که دوپامین و نور اپی نفرین را بیش از حد در بدن ترشح می‌کند و سیستم عصبی بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

این ماده در دوزهای کم، باعث افزایش انرژی کاذب و تمرکز غیرطبیعی، سرخوشی کاذب با کاهش اشتها و بی‌خوابی در افراد می‌شود. در دوزهای بالا هم می‌تواند عوارض خطرناکی، مانند تشنج، خونریزی مغزی و روان‌پریشی را در آنها ایجاد کند.

همچنین مصرف طولانی مدت مت‌آمفتامین، عواقب جسمی، روانی و اجتماعی بسیاری را برای این مصرف‌کنندگان در پی دارد. اگر ترک شیشه با روش‌های اصولی انجام نشود، می‌تواند تأثیرات جبران ناپذیری روی سیستم عصبی و روان بیمار داشته باشد.

یکی از دلایل نیاز بیماران دچار اعتیاد به روش‌های تخصصی ترک شیشه به خاطر روش‌های مختلف سوءمصرف این مواد اعتیادآور است.

شیشه را می‌توان در آب یا الکل حل و به بدن تزریق کرد، همچنین فرم‌های استنشاقی و خوراکی نیز مصرف می‌شوند. تزریق و استنشاق این دارو حسی قوی و فوری برمی‌انگیزد.

با این که نشئگی آن شاید خیلی قوی باشد، اما کوتاه است. این موضوع باعث می‌شود افراد وابسته به این ماده هر ۱۵ دقیقه مصرف داشته باشند، تا بتوانند سرخوشی خود را حفظ کنند.

برای مشاوره با ما تماس بگیرید

اثرات شیشه بر مغز

به طور کلی مصرف شیشه به شدت بر خلق و خوی فرد اثر می‌گذارد. ۱۰ ثانیه پس از مصرف این ماده، شیشه بلافاصله وارد گردش خون شده و سپس به مغز می‌رسد و از آنجا بر سیستم اعصاب مرکزی تأثیر مستقیم می‌گذارد.

ماده مخدر شیشه قسمت لذت در مغز را فعال کرده و باعث ایجاد توهمات مختلف می‌شود؛ بنابراین با اثرگذاری بر جسم و روان، فرد مصرف کننده حس سرخوشی و لذت کاذب پیدا می‌کند که این حس ناشی از رها شدن مقادیر زیادی دوپامین در مغز است.

اثر استعمال استنشاقی آن ۸ تا ۲۴ ساعت پس از مصرف دوام دارد و تا ۱۲ ساعت پس از مصرف در ادرار نشان داده می‌شود. اعتیاد به شیشه چنان اثری از خود در مغز به جای می‌گذارد که به شدت اراده فرد را برای کنار گذاشتن اعتیاد کاهش می‌دهد.

ادامه‌دار شدن مصرف شیشه عوارض جسمی و روانی جبران‌ناپذیر و خطرناکی دارد که در ادامه برخی از شایع‌ترین عوارض مصرف شیشه در دراز مدت را بررسی می‌کنیم.

از اثرات مصرف شیشه می‌توان به افزایش کاذب اعتماد به نفس و قدرت تمرکز بالای این افراد اشاره کرد که این تصور کاذب در مواردی که فرد در حال رانندگی باشد موجب تصادف‌های مرگبار خواهد شد.

همچنین علائمی مانند افسردگی شدید، خستگی، بی‌حالی، زودرنجی، انزوا، اختلالات روانی، اضطراب و تشویش، برانگیختگی کلامی، پرخاشگری، توهمات آزاردهنده، بدبینی، میل به جرایم سنگینی مانند قتل، بی‌اشتهایی، از دست دادن وزن، بیش‌فعالی، افزایش ضربان قلب از جمله مواردی هستند که فرد مصرف کننده بعد از مدتی دچار آنها می‌شود.

استفاده طولانی مدت از ماده مخدر شیشه با وجود لذت آنی بالایی که دارد، باعث کاهش شدید آی‌کیو و آسیب به سلول‌های عصبی می‌شود. به همین دلیل است که ترک شیشه مانند ترک کراک از دشوارترین موارد ترک اعتیاد به حساب می‌آید و به هیچ عنوان نباید در طول دوره ترک از بیمار غافل شد.

بیش‌ترین تأثیرات سوءمصرف شیشه روی نورون‌های دوپامین و سروتونین است که بر چگونگی احساس، تصمیم گیری و قدرت تفکر فرد تأثیر می‌گذارند.

این آسیب‌ها می‌توانند باعث بیماری‌هایی مانند افسردگی، پارانویا و همچنین سکته‌های مغزی شوند. اختلال در مهارت‌های حرکتی و تحلیل سلول‌های مغزی از دیگر عوارض اعتیاد به شیشه است که نباید آن‌ها را نادیده گرفت.

عوارض مصرف شیشه

عوارض ترک شیشه

  • افزایش اشتها
  • بی‌تفاوتی
  • گوشه گیری
  • خستگی بیش از حد
  • افسردگی و نا امیدی
  • زیاد خوابیدن یا نخوابیدن
  • کند شدن حرکت‌های اعضای بدن
  • وسوسه شدید برای مصرف دوباره

علائم ترک شیشه

علائم ترک شیشه در افراد مختلف متفاوت است. شدت عوارض جانبی به عوامل مختلفی مانند میزان و مدت زمان مصرف، تعداد دفعات مصرف و اینکه آیا آن‌ها از مواد اعتیاد آور دیگری نیز استفاده کرده‌اند یا خیر بستگی دارد.

همچنین عواملی مانند روش مصرف هم ممکن است بر روند ترک شیشه تأثیر بگذارد. کسانی که شیشه را به صورت تزریقی مصرف می‌کنند معمولاً نسبت به روش‌های دیگر، روند ترک طولانی‌تر و علائم شدیدتری را تجربه خواهند کرد. علائم و نشانه‌های ترک شیشه ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • تب
  • توهم
  • رعشه
  • گیجی
  • خستگی
  • تحریک
  • بی‌خوابی
  • پارانویا
  • معده درد
  • اضطراب
  • افسردگی حاد
  • کم آبی بدن
  • روان‌پریشی
  • حالت تهوع
  • رویاهای عجیب
  • افزایش اشتها
  • افکار خودکشی
  • تعریق بیش از حد
  • قرمزی و خارش چشم
  • از دست دادن انگیزه
  • انهدونیا (ناتوانی در احساس لذت)

بهترین روش ترک شیشه

در حال حاضر درمان ترک شیشه جزو یکی از مهم‌ترین درمان‌های سوءمصرف مواد است. در درمان ترک اعتیاد به شیشه بر اساس مدت، مقدار، نوع و روش مصرف، فرد ممکن است نیاز به درمان‌های مختلف داشته باشد.

اما معمولاً بستری شدن در کلینیک‌های روانپزشکی ترک اعتیاد و استفاده از روش‌های مشاوره در کنار همه راه‌های ترک شیشه ضروری است.

معمولاً همه افراد به دنبال سریع‌ترین و آسان‌ترین راه برای درمان ترک اعتیاد شیشه هستند. اما حقیقت این است که برنامه‌های کوتاه مدت به ندرت مؤثر واقع می‌شوند.

در ترک اعتیاد به هر نوع ماده مخدری روش‌های تدریجی بهترین نتیجه را به همراه دارند و روش‌های آنی می‌توانند منجر به بازگشت فرد به سمت مصرف مواد مخدر شوند.

به طور کلی باید در نظر داشته باشید که استفاده از چند روش به صورت هم‌زمان ضمن اینکه اثر بخشی بهتری دارد، می‌تواند باعث آسان شدن فرایند ترک، بالا رفتن انگیزه فرد و همچنین کاهش دردهای خماری شود. پس بهتر است به مرکز ترک کریستال و مرکز ترک شیشه مراجعه کنید، تا بتوانید از روش‌های نوین و اصولی استفاده کنید.

ترک شیشه با روش دی اس تی

ترک اعتیاد به شیشه با روش دی اس تی DST از جمله روش‌های محسوب می‌شود که با کاهش مصرف مواد در طی ده ماه همراه است. این روش به گروه‌های کنگره ۶۰ معروف است که جزو روش‌های ترک تدریجی به حساب می‌آید.

یکی از ویژگی‌های مثبت روش DST این است که در کنار خارج کردن سم از بدن افراد مصرف کننده، به سلامت روان آن‌ها نیز می‌پردازد. در واقع می‌توان گفت که دی اس تی همان روش‌های ترکیبی است که همیشه در ترک اعتیاد به روش اصولی روی آن تأکید می‌شود.

کاهش علائم خماری در ترک شیشه

خوشبختانه امروزه در مرکز ترک شیشه، روش‌هایی برای کاهش درد خماری برای افراد در حال ترک اعتیاد به مواد مخدر وجود دارد؛ بهترین این موارد داشتن یک برنامه تغذیه‌ای مناسب برای افزایش حس خوب و سم‌زدایی بدن است.

دارو درمانی و حمایت خانواده از جمله دیگر مواردی هستند که می‌توانند در طول فرایند ترک اعتیاد شیشه به فرد بیمار کمک کنند. حمایت خانواده و عزیزان چیزی است که می‌تواند فرد را در پایبندی به انتخاب و افزایش آستانه تحملش یاری کند. به همین دلیل در این فرایند از ساده‌ترین روش‌ها هم نباید غافل شد.

ترک قطعی شیشه در کلینیک شبانه روزی طلوعی دیگر

با وجود این که همه می‌خواهند آسان‌ترین و سریع‌ترین راه را برای درمان اعتیاد شیشه پیدا کنند، اما حقیقت این است که برنامه‌های کوتاه مدت به ندرت مؤثر واقع می‌شوند. باید این را در نظر بگیرید که درمان سوءمصرف شیشه چیزی بیشتر از مقابله با وابستگی جسمانی است.

ترک این ماده با روش درمانی مناسب در این مرکز سم زدایی شیشه به صورت بستری تدریجی و داروهای روانپزشکی تجویز شده تحت نظر روانپزشک صورت می‌گیرد.

مخصوصاً وقتی به گزینه‌های درمانی طولانی مدت ارائه شده (بستری تدریجی) در مرکز ترک شیشه توجه می‌کنیم، در مقایسه با فعالیت‌های جایگزین کوتاه مدت‌تر، احتمال منجر شدن آن‌ها به موفقیت پایدارتر بسیار بیشتر است. با توجه به خطرناک بودن مصرف ممتد شیشه، اگر شما یا فردی نزدیک به شما به دنبال درمان اعتیاد شیشه می‌گردد، مطمئن شوید که انتخاب درستی انجام داده‌اید. روش‌های مختلفی برای ترک اعتیاد شیشه در دسترس است، اما این شما هستید که باید درست انتخاب کنید.

خدمات کلینیک طلوعی دیگر برای درمان اعتیاد به شیشه

درمان اعتیاد شیشه در کلینیک طلوع دیگر توسط مجرب‌ترین کادر پزشکی ترک اعتیاد، انجام می‌شود. طلوع دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد شیشه با مجوز رسمی بستری بیماران سوءمصرف مواد از وزارت بهداشت همراه با مشاوره رایگان بستری و درمان است.

فعالیت‌های عمده این مرکز در زمینه‌های روانپزشکی و روانشناسی که شامل بررسی‌های تشخیصی، درمان‌های دارویی و غیردارویی، مشاوره و روش‌های مختلف روان‌درمانی انفرادی و گروهی برای بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی و روان‌تنی و از جمله اعتیاد و به عبارت دیگر سوءمصرف و وابستگی به انواع مواد مخدر، مواد محرک و مواد روان‌گردان است.

  • خدمات اورژانسی و شبانه روزی به صورت ویژه
  • استفاده از به روزترین روش‌های ترک اعتیاد مواد مخدر
  • انجام تمام آزمایش‌های پزشکی
  • همراهی پزشک متخصص در مراحل درمان
  • پرستار ۲۴ ساعته
  • بستری تفکیک شده و اختصاصی
  • امکانات هتلینگ و رفاهی که فضای اختصاصی همراه با امکانات تردمیل، میز تنیس و … در اختیار بیمار قرار داده می‌شود.
  • پیگیری پس از درمان
  • خدمات روانپزشکی و روانشناختی ترک اعتیاد

مراحل بستری در کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دیگر

مراحل بستری تا ترخیص بیمار در کلینیک تخصصی ترک اعتیاد طلوعی دیگر

۱. بستری
– تماس بیمار با کلینیک.
– پاسخگوبی پذیرش و پرزنت بیمار و توضیحات روند درمان به او.
– ست کردن تایم با روانشناس مجموعه جهت ارائه مشاوره رایگان به بیمار.
– توضیحات کامل در رابطه با روند درمان به بیمار در جلسه رایگان مشاوره.

۲. روند درمان
روند کلی درمان بیماران در این مجموعه به صورت ترکیب دو روش دارو درمانی و روان درمانی توام با هم صورت می‌گیرد.
طول دوره درمان بسته به حال بیمار و مقدار دوز مصرفی و نوع ماده‌ای که مصرف می‌کند متفاوت است. ولی حداقل زمانی که برای آن در نظر گرفته شده است ۲ تا ۳ هفته (۱۰ تا ۱۲ روز) می‌باشد.

۳. سرویس‌ها
خدماتی که ارائه می‌شود شامل صبحانه ناهار و شام (در کلینیک آجودانیه میان وعده) و اینترنت رایگان می‌باشد و استفاده از تلفن همراه نیز آزاد می‌باشد.
اتاق‌های کلینیک به صورت یک تخته و دو تخته می‌باشند که به کمد و یخچال و تخت مجهز بوده و در اتاق‌های یک تخته امکان حضور همراه هم برای بیمار فراهم می‌باشد.

۴. سم زدایی
بسته به نوع اعتیاد و مواد مصرفی در صورت لزوم سم زدایی کامل انجام می‌شود. همچنین بعد از به اتمام رسیدن دوره درمان بیمار توسط روانپزشک folow می‌شود و بیماران می‌توانند روانکاوی را با روانشناسان خود همچنان ادامه دهند.
بیماران در کنار ترک اعتیادشان باید جهت بهبود اختلالات روانشناسی به وجود آمده نیز تحت نظر روانشناسان قرار گرفته و روانکاوی شوند.

۵. ترخیص
بعد از اتمام دوره درمان در صورت منفی بودن تست و نرمال شدن بیمار از نظر فیزیکی و روحی و روانی و سپس بعد از تاییدیه پزشک متخصص کارهای ترخیص بیمار انجام می‌پذیرد که بعد از ترخیص هم باز بسته به نیاز بیمار می‌تواند جلسات مشاوره و روانکاوی خود را با روانپزشکان مجموعه داشته باشد.

تصاویر کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دیگر

اتاق پذیرش کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
داروخانه کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
سم زدایی کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
RTMS کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
نوار مغزی اتاق پذیرش کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
ورزش در اتاق پذیرش کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
سم زدایی مدرن اتاق پذیرش کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
لابی اتاق پذیرش کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
اتاق وی ای پی اتاق پذیرش کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
آخرین مقالات

برای دریافت مشاوره
با ما تماس بگیرید.

info@tolouedigar.com

فهرست مطالب

مقالات مرتبط