info@tolouedigar.com

روش ترک قرص ب ۲

روش ترک قرص ب ۲
فهرست مطالب

بعضی از افراد آنچنان به مواد مخدر با دوز بالا اعتیاد دارند که برای کنار گذاشتن آن از قرص‌هایی مانند ب۲ یا متادون استفاده می کنند. در این مواقع اگر روند ترک تحت نظر پزشک متخصص نباشد، اعتیاد به قرص بوپرونوفین ایجاد می شود. روش ترک قرص ب ۲ متنوع است.

ترک قرص ب۲ مانند هر مخدر دیگری به صورت ناگهانی ممکن نیست و نیاز به مراحل و روش‌های خودش دارد. همیشه بهترین روش‌ها، روش های ترکیبی هستند که می توانند نتیجه یک ترک بدون بازگشت را به همراه داشته باشند.

در مطلب قبل درباره اینکه بوپرنورفین یا قرص ب ۲ چیست؟ مکانیسم اثر بوپرنورفین، عوارض قرص B2 و علائم اعتیاد به قرص B2  صحبت کردیم، در ادامه این مطلب برای آشنایی بیشتر با ماده اعتیاد آور بوپرنورفین و روش ترک قرص ب ۲ با کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دیگر همراه باشید.

بوپرنورفین یا قرص ب ۲ چیست؟

عوارض قرص B2

علائم اعتیاد به قرص B2

 

ترک بوپرنورفین چند روز طول می‌کشد؟

این فرایند ممکن است به صورت تدریجی یا فوق سریع طی یک هفته تا دو هفته انجام شود که بسته به دوز مصرف، مدت زمان مصرف قرص ب ۲ و درجه اعتیاد به آن دارد.

پس از پایان سم‌زدایی، دوره درمان بعد از ترک با برنامه‌های درمانی مانند: گروه درمانی اعتیاد، کار درمانی و ویزیت ماهیانه روانپزشک و روانشناس آغاز می‌شود که می‌تواند به بیمار در فراگیری سبک زندگی بدون مخدر بسیار کمک کند.

 

برای ترک اعتیاد قرص ب ۲ یا بوپرنورفین چه باید کرد؟

روش ترک قرص ب ۲ یا بوپرنورفین، بسته به درجه اعتیاد و اینکه بیمار از اعتیاد قبلی خود با موفقیت گذشته است، اشکال مختلفی دارد. از آنجایی که بوپرنورفین نیز دارویی اعتیادآور است، ترک بوپرنورفین به آن می‌بایست تحت نظر روانپزشک متخصص ترک قرص انجام شود.

روانپزشک می‌تواند مقدار دریافت بوپرنورفین توسط بیمار را کنترل کند و مؤثرترین روش درمانی را برای بیمار با توجه به شرایط فیزیکی، روحی و روانی او تشخیص دهد.

تمام برنامه‌های درمانی ترک قرص که برای هر بیمار جداگانه برنامه‌ریزی می‌شود، موجب گردیده که سایر نگرانی‌های پزشکی که ممکن است در فرایند ترک اعتیاد اختلال ایجاد کنند را نیز پوشش دهد.

این امر برای اکثر مصرف‌کننده‌های بوپرنورفین یا دیگر مواد اعتیاد آور این حصول اطمینان را دارد که بیمار در زمان ترخیص به هیچ گونه مواد مخدر یا شبه مخدر اعتیاد ندارد.

برای بیمارانی که برای مدیریت درد به سراغ مخدرها رفته بودند، درمان بایستی شامل یافتن روشی بهتر برای کنترل درد باشد. تا بیمار نیازی به مصرف مخدرها نداشته باشد و دیگر دچار دردهای مزمن نگردد.

 

کنترل وابستگی فیزیکی و روانی به قرص بوپرنورفین

با این که احتمال وابستگی فیزیکی به قرص B2 وجود دارد، اما اعتیاد روانی آن بسیار شایع‌تر است. اعتیاد روانی زمانی به وجود می‌آید که مصرف کننده باور داشته باشد که برای فعالیت‌های روزمره و یا درمان زود انزالی نیاز به مصرف قرص ب ۲ دارد.

همچنین فرد فکر کند ترک بوپرنورفین باعث بازگشت اعتیاد به مخدر اصلی و دیگر مشکلات او می‌شود. ترس از بازگشت می‌تواند بیشتر باعث شود که فرد بوپرنورفین را به مدت طولانی‌تری نسبت به زمان مورد نیاز مصرف کند و ترک اعتیاد قرص ب ۲ برای او سخت باشد.

یکی دیگر از دلایل بالقوه اعتیاد روانی به بوپرنورفین، ترس از بازگشت درد مزمن و مشکلات روابط جنسی او در اثر ترک قرص ب ۲ است. این نوع اعتیاد روانی اغلب در افرادی اتفاق می‌افتد که بوپرنورفین را به عنوان سم‌زدایی بدن از سایر مواد مخدر و یا خوددرمانی برای بیماری‌های خود مصرف می‌کنند.

 

بهترین روش ترک قرص ب ۲

سم‌زدایی بدن از اعتیاد و ترک اعتیاد قرص ب ۲ یا بوپرنورفین با داروهای روانپزشکی، در کلینیک طلوعی دیگر می‌تواند به افرادی که به مصرف این قرص وابسته شده‌اند، کمک کند تا آن را برای همیشه ترک کنند.

افرادی که به سایر مخدرهای قوی‌تر اعتیاد دارند، احتمالاً به بوپرنورفین نیز معتاد خواهند شد، مانند: مصرف هم زمان بوپرنورفین با تریاک. همچنین اثرات بوپرنورفین برای افرادی که دچار سوءمصرف مواد مخدر هستند، نسبت به سایر داروها کمتر احساس می‌شود.

این امر به این دلیل است اثرات بوپرنورفین برای این افراد نسبت به سایر داروها خفیف‌تر است. بوپرنورفین به عنوان یک شبه مخدر معرفی شده، بنابراین ترک قرص ب ۲ نیز نیاز به نظارت بالای کادر پزشکی دارد.

درمان بستری ترک اعتیاد یکی از مؤثرترین روش‌های درمانی برای ترک اعتیاد به قرص b2 یا بوپرنورفین است. در دوره درمانی و سم‌زدایی بوپرنورفین، بیمار به قرص ب ۲ دسترسی ندارد و تحت نظر تیم پزشکی متخصص ترک قرص این مرکز خواهد بود.

مزیت بزرگ این روش، نظارت ۲۴ ساعته بر روی بیمار است. این کار به مدیریت بهتر علائم ترک اعتیاد قرص کمک می‌کند. علاوه بر این، گذراندن دوره درمانی در یک کلینیک تخصصی ترک اعتیاد، به دلیل عدم دسترسی به مخدر و داروهای شبه مخدر، موجب کاهش یا کنترل وسوسه در مصرف کننده می‌شود.

مدت زمان بستری برای ترک اعتیاد بوپرنورفین یا قرص ب ۲ بستگی به میزان مصرف بیمار و چگونگی مصرف دارو دارد. به کمک خانواده، دوستان و تیم پزشکی کلینیک ترک اعتیاد و روانپزشکی طلوعی دیگر، بیمار انگیزه بیشتری برای ترک قرص ب ۲ خواهد داشت و درمان بیمار با بهبودی و عدم سوءمصرف مجدد صورت خواهد گرفت.

 

آیا ترک مصرف قرص ب۲ در منزل امکان پذیر است؟

افرادی این روش را انتخاب می کنند که نیاز دارند طی یک دوره کوتاه مدت مصرف ب۲ را کنار بگذارند و همزمان به زندگی روزمره خود مثل کار و تحصیل نیز بپردازند

اما باید توجه داشته باشند که درمان خانگی ترک ب۲ باید حتماً زیر نظر متخصص صورت بگیرد. یعنی ابتدا آزمایش های لازم انجام شده، طبق نسخه پزشک دوز داروها مشخص شده و بیمار در خانه روند ترک را سپری می کند. با این وجود بهتر است مراحل سم زدایی در کلینیک و تحت نظر متخصصین انجام شود تا در صورت بروز نشانه های خماری و ترک مصرف، این علائم مهار شوند.

 

خدمات کلینیک طلوعی دیگر برای درمان اعتیاد قرص ب ۲

ترک اعتیاد قرص ب ۲ در کلینیک طلوعی دیگر توسط مجرب‌ترین کادر پزشکی ترک اعتیاد، انجام می‌شود. طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد قرص ب ۲ با مجوز رسمی بستری بیماران سوءمصرف مواد از وزارت بهداشت همراه با مشاوره رایگان بستری و درمان است.

فعالیت‌های عمده این مرکز در زمینه‌های روانپزشکی و روانشناسی که شامل بررسی‌های تشخیصی، درمان‌های دارویی و غیردارویی، مشاوره و روش‌های مختلف روان‌درمانی انفرادی و گروهی برای بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی و روان‌تنی و از جمله اعتیاد و به عبارت دیگر سوءمصرف و وابستگی به انواع مواد مخدر، مواد محرک و مواد روان‌گردان است.

  • خدمات اورژانسی و شبانه روزی به صورت ویژه
  • استفاده از به روزترین روش‌های ترک اعتیاد مواد مخدر
  • انجام تمام آزمایش‌های پزشکی
  • همراهی پزشک متخصص در مراحل درمان
  • پرستار ۲۴ ساعته
  • بستری تفکیک شده و اختصاصی
  • پیگیری پس از درمان
  • خدمات روانپزشکی و روانشناختی ترک اعتیاد
  • امکانات هتلینگ و رفاهی که فضای اختصاصی همراه با امکانات تردمیل، میز تنیس و … در اختیار بیمار قرار داده می‌شود.
آخرین مقالات

3 پاسخ

  1. سلام وقت بخیر ایا مصرف دو تا یک دوم در طول ۲۴ ساعت قرص ب ۲ هم برای ترک نیاز به دارو و دکتر دارد یا میشه در منزل با کم کردن دوز بدون مشکل کنار گذاشت .بعد اینکه ایا مصرف قرص ب۲ با مسکن هایی مثل دیکلوفناک بصورت همزمان زیان اور است یا نه .با تشکر

    1. جهت دریافت مشاوره، می‌توانید با مشاوران مرکز ما صحبت کنید. برای دریافت مشاوره رایگان در کلینیک تخصصی طلوعی دیگر با شماره ۰۲۱۸۸۰۳۷۳۲۶ تماس حاصل فرمایید.

    2. سلام وقت بخیر دوست من شما چند روز سعی کنید مصرف خود را یک چهارم نموده و به کمک شربت اکسپکتوران کدیین و قرص کلنونیدین میتوانید روزهای اول تا هفتم خود را سپری کنید و دیگر یواش یواش از دردتون کم میشه و میتونید این قرص‌ و شربت کنار بزارین و به کمک ناپروکسن چند روز دیگه ادامه بدین البته خودتون وضعیت بدنتون را بایستی بدونید خلاصه یه تصمیم بزرگ بگیرین خدا کمکتون میکنه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *