متادون دارویی است که از گیاه خشخاش به دست میآید که اغلب برای درمان اعتیاد استفاده میشود، اما عوارض متادون بر مغز میتواند اثرات مضر زیادی نیز بر بدن داشته باشد. یکی از جدیترین مشکلات ناشی از متادون تأثیر آن بر سیستم عصبی و مغز است. به طور کلی، افرادی که از متادون استفاده میکنند، کنترل ضعیفی بر اعصاب خود دارند. در این مقاله، عوارض متادون بر مغز را بررسی خواهیم کرد. برای اطلاعات بیشتر در مورد عوارض مصرف متادون با کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دیگر با ما همراه باشید.
نحوه عملکرد متادون بر روی مغز
عملکرد متادون بر روی مغز مراحل مختلفی دارد که از همان ابتدای ورود این دارو به بدن تا زمانی که از طریق مغز جذب میشود را شامل میشود. از لحظهای که متادون مصرف میشود تا پایان پروسه تاثیر گذاری آن، اندامهای مختلف به ویژه مغز و سیستم عصبی به این دارو واکنش نشان میدهند.
پس از ورود به جریان خون، متادون به گیرندههای اوپیوئید مغز متصل میشود و بهتدریج اثرات آرامشبخش و مسکن خود را اعمال میکند. این دارو با کاهش انتقالدهندههای عصبی که در کنترل درد و ایجاد حس سرخوشی نقش دارند، نه تنها علائم خماری را تسکین میدهد، بلکه از بروز میل شدید به مصرف مواد جلوگیری میکند. در ادامه مراحل مختلف تاثیر گذاری متادون به همراه توضیحات کامل نحوه عملکرد متادون بر روی مغز را به شما عزیزان ارائه میدهیم:
- جذب و ورود به جریان خون
پس از مصرف متادون که یا به صورت خوراکی یا تزریقی و یا از طریق نوشیدن شربت میتوان آن را دریافت کرد، این دارو وارد جریان خون شده و از طریق سیستم گوارش یا رگها به مغز میرسد. متادون به سرعت از طریق دیوارههای روده یا به صورتی تزریقی وارد خون شده و به نقاط مختلف بدن انتقال مییابد. - اتصال متادن به گیرندههای اوپیوئید در مغز
متادون نیز همانند سایر مواد مخدر دیگر، به سرعت به گیرندههای اوپیوئیدی در مغز متصل میشود و تاثیرات خود را میگذارد. منظور از گیرندههای اوپیوئیدی همان گیرندههایی هستند که مسئول کنترل درد و ایجاد حس سرخوشی در افراد میباشند. متادون به این گیرندهها متصل شده و اثرات مشابهی مانند کاهش درد و ایجاد حس آرامش در مغز تولید میکند. - انسداد اثرات مواد مخدر
یکی از ویژگیهای مهم متادون، مهار و کنترل اثرات مواد مخدر دیگر مانند هروئین و مورفین است. متادون با هدف ترک این مواد مخدر از سوی متخصصان تجویز میشود اما در دراز مدت و با زیاد شدن دوز توسط خود فرد، تبدیل به یک مشکل جدی با وابستگی و اعتیاد میشود. متادون در این مرحله گیرندههای اوپیوئیدی مغز را کنترل کرده و از اتصال مواد مخدر به گیرندهها جلوگیری کرده و میل به مصرف مواد مخدر را کاهش میدهد. - کاهش علائم خماری
با اتصال به گیرندههای اوپیوئیدی، متادون به مغز سیگنالهای مشابه مواد مخدر ارسال میکند و از بروز علائم خماری جلوگیری میکند. این موضوع باعث میشود فرد در هنگام ترک یا درمان، بهراحتی بتواند بدون تجربه خماری شدید، درمان خود را ادامه دهد. - اثر طولانیمدت متادون
متادون برخلاف بسیاری از مواد مخدر، نیمهعمر طولانی دارد؛ به این معنا که مدت زمان بیشتری در بدن باقی میماند. این ویژگی باعث میشود تا فرد نیاز به مصرف مداوم و مکرر نداشته باشد و اثرات آن بهصورت پایدار باقی بماند. - کاهش اثرات در مغز و بدن
پس از گذشت زمان مشخص، متادون شروع به کاهش اثرات خود در مغز میکند. میزان این کاهش به دوز مصرفی و طول دوره مصرف وابسته است. با کاهش تأثیر، فرد ممکن است دوباره میل به مصرف پیدا کند و به همین دلیل، مصرف متادون باید تحت نظر پزشک و با دوز مناسب انجام شود.
شدت عارضه های متادون بر روی مغز به چه عواملی بستگی دارد؟
شدت اثرات متادون بر مغز به عوامل مختلفی بستگی دارد که شامل موارد زیر است :
- دوز و مدت استفاده از متادون: دوزهای بالاتر و دورههای مصرف طولانیتر میتواند منجر به تغییرات قابل توجهی در ساختار و عملکرد مغز، به ویژه در زمینههای مربوط به یادگیری، حافظه، احساسات و پاداش میشود.
- وجود مواد دیگر: عوارض متادون بر مغز میتواند با سایر داروها مانند الکل، بنزودیازپینها، کوکائین و داروهای ضد افسردگی تداخل داشته باشد و به روشهای مختلف بر مغز تاثیر بگذارد.
برخی از این تداخلات میتواند خطر مصرف بیش از حد، افسردگی تنفسی و عوارض قلبی را افزایش دهد. - عوامل ژنتیکی و محیطی فرد: برخی افراد به دلیل ساختار ژنتیکی، سابقه پزشکی، سلامت روانی یا شرایط اجتماعی ممکن است در برابر اثرات متادون بر مغز آسیبپذیرتر باشند.
بهعنوانمثال، افراد با سابقه تروما، سوء استفاده یا بی توجهی ممکن است پاسخ مغز خود را به متادون و سایر مواد افیونی تغییر داده باشند.
عوارض متادون بر مغز
همانطور که به آن اشاره کردیم، متادون یک داروی موثر برای کنترل درد و کمک به ترک اعتیاد به مواد مخدر است، اما لازم به تذکر است که مصرف طولانیمدت متادون میتواند تاثیرات منفی زیادی بر روی مغز داشته باشد.
متادون با تاثیر بر گیرندههای اوپیوئیدی مغز، به تدریج وابستگی به مواد مخدر را کاهش میدهد و از بروز علائم خماری جلوگیری میکند. با این حال، این دارو اثراتی نیز بر عملکرد شناختی، سیستم پاداش مغزی و سطوح انتقالدهندههای عصبی دارد که در درازمدت برای مغز بسیار زیانآور است. در ادامه به برخی از عوارض متادون بر مغز میپردازیم:
- کاهش عملکرد شناختی
مصرف طولانیمدت متادون میتواند به سلولهای عصبی مغز، به ویژه هیپوکامپ که در شکلگیری حافظه نقش دارد، آسیب برساند. این موضوع میتواند منجر به اختلال در یادگیری و حافظه شود و کارایی شناختی فرد را کاهش دهد. - تغییر در سیستم پاداش مغز
متادون سیستم پاداش مغز را پس از مدتی تغییر میدهد؛ این سیستم مسئول ایجاد انگیزه و احساس لذت است. مصرف طولانیمدت متادون باعث کاهش میل به غذا، تعامل اجتماعی یا ورزش میشود و فرد دیگر نسبت به فعالیتهای لذتبخش طبیعی واکنش کمتری نشان میدهد. - کاهش حساسیت گیرندهها
متادون با فعال کردن گیرندههای اوپیوئیدی، حساسیت آنها را کاهش داده و باعث میشود که گیرندهها به مرور زمان کمتر به محرکهای طبیعی پاسخ دهند و فرد دچار وابستگی بیشتری به دارو شود. - افزایش خطر افسردگی و اضطراب
متادون میتواند سطوح انتقالدهندههای عصبی مانند سروتونین و دوپامین که تنظیمکننده خلق و خو و احساسات هستند را تحت تاثیر قرار دهد. این تغییرات خطر ابتلا به افسردگی و اضطراب را افزایش داده و باعث نوسانات خلقی بهویژه زمانی که اثر دارو کاهش مییابد و علائم ترک بروز میکند، میشود.
اثرات کوتاه مدت و بلند مدت مصرف متادون بر مغز
متادون، هنگام استفاده به طور مشروع و تحت نظارت پزشکی صحیح، میتوانند اثرات کوتاه مدت و بلند مدت متفاوتی روی مغز بگذارد. در زیر برخی از اثرات اصلی اشاره میکنیم:
اثرات کوتاه مدت مصرف متادون بر مغز
- آرامش و کاهش درد: متادون، به عنوان یک داروی اپیوئیدی، با پیوند به گیرندههای اپیوئیدی از نوع مو در مغز و مهار نشانههای درد، موجب تسکین و آرامش از درد میشود.
- کاهش علائم جدایی: وقتی افرادی با وابستگی به اپیوئید متادون را به عنوان بخشی از برنامه درمانی تحت نظارت پزشکی مصرف میکنند، میتواند علائم جدایی که در دوره قطع اپیوئید رخ میدهد را کاهش دهد. این اثر میتواند به استحکام بخشیدن به افراد و حمایت از فرایند ترمیم آنها کمک کند.
- کنترل تمایلات: متادون میتواند با تعامل با گیرندههای اپیوئیدی مغز، تمایلات دارویی را کاهش دهد. از طریق ارائه تاثیر اپیوئیدی پایدار و بلند مدت، میتواند خواستی شدید برای مصرف دیگر اپیوئیدها را کاهش دهد.
اثرات بلند مدت مصرف متادون بر مغز
تحمل و وابستگی: استفاده طولانی مدت از متادون میتواند منجر به تحمل شود، به این معنا که ممکن است به مقادیر بالاتری از این دارو نیاز باشد تا اثرات درمانی مشابه را تولید کند.
همچنین، میتواند منجر به وابستگی جسمی شود، بهطوریکه قطع ناگهانی متادون ممکن است علائم جدایی را با خود بیاورد.
تغییرات نوروپلاستیک: مصرف مزمن متادون میتواند تغییرات نورواداپتیوی را در مغز ایجاد کند، از جمله تغییرات ساختاری و عملکردی نورونها و سیستمهای نوترو ترانزیستوری.
این تطبیقات میتواند به پایدار شدن عملکرد مغز کمک کند و تأثیر رفتارهای جستجوی ماده مغز را کاهش دهد.
اثرات محتمل شناختی: هرچند تحقیقات در مورد اثرات طولانی مدت متادون بر عملکرد شناختی محدود است.
برخی از مطالعات نشان میدهد که مصرف مزمن اپیوئید، از جمله متادون، میتواند بر قابلیتهای شناختی؛ مانند توجه، حافظه و عملکرد اجرایی تأثیر بگذارد.
با این حال، مهم است بدانید که این تأثیرات ممکن است توسط عوامل مختلفی مانند مقدار مصرف، ویژگیهای فردی و سلامت کلی تحت تأثیر باشد.
مهم است که مشکلات روانی مشترکی که ممکن است همراه با اعتیاد به اپیوئید وجود داشته باشد را نظارت و درمان کنیم، زیرا ممکن است فقط استفاده از متادون برای رفع این مشکلات کافی نباشد. ارائه مراقبتهای بهداشتی توسط فعالین سلامت و رعایت برنامه درمانی تجویز شده برای مدیریت خطرات ممکن و تعمیم فواید درمان متادون از اهمیت ویژه برخوردار است.
آیا تاثیر متادون بر مغز قابل جبران است؟
بله، اثرات متادون بر مغز را میتوان به روشهای خاصی جبران کرد. متادون اغلب به عنوان بخشی از یک رویکرد درمانی جامع برای اعتیاد به مواد افیونی تحت نظارت پزشکی استفاده میشود. هدف از این درمان تثبیت و بهبود رفاه کلی افراد است.
در اینجا چند راه وجود دارد که مغز میتواند اثرات متادون را جبران کند:
- بازگرداندن تعادل: درمان با متادون میتواند به بازگرداندن تعادل گیرندههای مواد افیونی در مغز کمک کند که ممکن است به دلیل اعتیاد به مواد افیونی مختل شده باشد.
با ارائه یک اثر افیونی پایدار و طولانی مدت، میتواند به کاهش هوس و علائم ترک کمک کند و به مغز فرصتی برای بهبودی و بازگرداندن عملکرد طبیعی بدهد.
- پلاستیسیته عصبی: مغز توانایی قابل توجهی برای انطباق و سیم کشی مجدد خود دارد که به آن شکل پذیری عصبی معروف است.
با حمایت از درمان جامع، از جمله درمان و مشاوره، مغز میتواند به تدریج تغییرات ناشی از اعتیاد به مواد افیونی را جبران کند.
این ممکن است شامل ایجاد مسیرهای عصبی جدید و یادگیری مکانیسمهای مقابلهای سالمتر برای جایگزینی رفتارهای مصرف مواد باشد.
- بهبود شناختی: درمان با متادون، زمانی که به عنوان بخشی از یک برنامه جامع استفاده شود، میتواند عملکرد شناختی را در طول زمان بهبود بخشد.
با تثبیت مغز و کاهش نوسانات شدید مرتبط با مصرف مواد افیونی، افراد ممکن است بهبودهایی در توجه، حافظه و عملکرد اجرایی داشته باشند.
توجه به این نکته مهم است که میزان جبران خسارت و بهبودی در بین افراد بسته به عوامل مختلفی از جمله مدت و شدت اعتیاد به مواد افیونی، فیزیولوژی فردی و سلامت کلی متفاوت است.
حمایت متخصصان مراقبتهای بهداشتی، پایبندی به برنامه درمانی تجویز شده، و مشارکت در درمان و مشاوره میتواند نقش مهمی در به حداکثر رساندن توانایی مغز برای جبران و بهبودی از اثرات اعتیاد به متادون و مواد افیونی داشته باشد.
همکاران ما در مرکز کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دیگر با دانش، تخصص، تجربه و امکانات پیشرفته آماده ارائه خدمات ترک اعتیاد به بیماران به صورت شبانه روزی هستند. برای آشنایی بیشتر با خدمات ترک متادون کلیک کنید.
سوالات متداول
- شدت اثرات متادون بر مغز به چه عواملی بستگی دارد؟
شدت اثرات متادون بر مغز به عوامل مختلفی مثل دوز و مدت استفاده از متادون، وجود مواد دیگر و عوامل ژنتیکی و محیطی فرد بستگی دارد. - مصرف متادون چه عوارضی بر مغز دارد؟
برخی از عوارض متادون بر مغز می توان به کاهش عملکرد شناختی، تغییر در سیستم پاداش مغز، کاهش حساسیت گیرندهها و افزایش خطر افسردگی و اضطراب اشاره کرد. - آیا اثرات متادون بر مغز قابل جبران است؟
بله، اثرات متادون بر مغز را میتوان به روشهای خاصی مثل بازگرداندن تعادل، پلاستیسیته عصبی، بهبود شناختی جبران کرد.
22 پاسخ
سلام میخواستم بدونم افسردگی بعد از ترک متادون کی برطرف میشه الان حدود نه ماهه متادون مصرف نکردم اما افسردگی ولم نمیکنه.
اصلا از هیچ چیزی نمیتونم لذت ببرم
دیگه واقعا خسته شدم از این شرایطم
سلام دوست عزیز
جهت دریافت مشاوره، میتوانید با مشاوران مرکز ما صحبت کنید. برای دریافت مشاوره رایگان در کلینیک تخصصی طلوعی دیگر با شماره ۰۲۱۸۸۰۳۷۳۲۶ تماس حاصل فرمایید.
سلام
20سال۴ونیم سیسی شربت مصرف بود یکساله نصفش کردم ولی داغونم کف پادرد اره لاغرش م کبد کیسه صفرا ردد اره سونو آزمایش رفتم سالم است خلاصه هرروز یه جوری بیماری. مقعداحساس می کنم ورم داره خارش ودردخفیف داره آزمایش ومعایینه سالم بوده نمیدونم ما کی باید زندگی کنیم همش درگیربیماری. یک ماهه روزی یک گرم تریاکمصرف دارم بیشترکشیدنی
سلام دوست عزیز
جهت دریافت مشاوره، میتوانید با مشاوران مرکز ما صحبت کنید. برای دریافت مشاوره رایگان در کلینیک تخصصی طلوعی دیگر با شماره ۰۲۱۸۸۰۳۷۳۲۶ تماس حاصل فرمایید.
سلام دوستان وعزیزان خودم که گرفتارمتادون هستم میدونم چی میکشید ازدنیا بیزارم دیگه خسته شدم ازروزهای تکراری نه میتونی صبح پابشی نه میتونی کارکنی نه میتونی کم کنی کم هم میکنی آدم بیحالکسل میشه دولت پخش کرده همه جواناگرفتارش شدن بدنت هم پولت میره،ترکم کنی ادم میره جهنمومیبینه میادلامسدب دردش یک هفته بشه آدم ترکش کنه تازه یکهفته شروع میشه، تو آدم تاثیرخودکشی روی میده میگی خودموخلاص کنم خلاصه عزیزان خدا به هیچ دشمنی هم این گرفتاری متادونو قسمت نکنه خیلی سخته ای کاش روزی بشه تمام معتادان پاک باشن.
سلام دوست عزیز
جهت دریافت مشاوره، میتوانید با مشاوران مرکز ما صحبت کنید. برای دریافت مشاوره رایگان در کلینیک تخصصی طلوعی دیگر با شماره ۰۲۱۸۸۰۳۷۳۲۶ تماس حاصل فرمایید.
سلام دوستان
من یکسال مصرف متادون رو به راحتی با کم کردن کنار گذاشتم تا ۱ سی برسونید بعد از ۲۰ قطره شروع کنید هد روز یک قطره کم کنید باد ۲۰ روز آخرین قطره بخورید آب زیاد بخورید اگه خیلی بر قرار بودی و نتونستی تحمل کنی گابانتین ۱۰۰ بخور بی خوابی داره ولی شبی ۳ ساعت میخوابی فقط یه مقدار. من پادرد داشتم که قابل تحمل بور
لرز داشتم ولی چون کم کم دوز پایین میاری زیاد نیست علائم و ترک کردن
روزی ۵۰ سی سی میخوردم
ولی رسوندم به یک قطره
حتما هم در جلسات مجازی ان ای شرکت کنید جواب میده
سلام دوست عزیز
جهت دریافت مشاوره، میتوانید با مشاوران مرکز ما صحبت کنید. برای دریافت مشاوره رایگان در کلینیک تخصصی طلوعی دیگر با شماره ۰۲۱۸۸۰۳۷۳۲۶ تماس حاصل فرمایید.
من ۶ سال متادون مصرف داشتم و خداروشکر الان ۱۳ ماهه پاکم با چنگ ودندون باهاش مبارزه کردم خیلی وقتا گریه من رو در میآورد ولی دلسرد نشدم با کم کردن دوز ورسوندن به ده میل، رفتم سمت شیره تا یه هفته که شیره مصرف داشتم با اینکه ردیف بودم باز پادرد اضطراب وتپش قلب تا ۶ماه داشتم،بعد یکماه از شیره اومدم رو تریاک اوایل ۳گرم الان بعد ۱۳ماه روزی نیم گرم و سرکارمم میرم، خدا روشکر خیلی خوبم البته درکنار ترک خوردن میوه وسبزی الزامی هستش،شما عزیزدلم به هیچ عنوان نبایداز قرص خواب و گاباتین و…استفاده کنی،فقط وفقط زمانی اجازه داری که دیگه دیوانه ی خواب هستی اونم فقط یکدونه من خودم هر ۳روز استفاده میکردم اونم به مدت دوهفته،بعدش مغز خودش رو بازسازی میکنه شک نکن،یا برای تپش قلب واظطراب شما فقط زمانی باید استفاده کنی که تپش یا اظطراب سراغت اومده باشه،نه اینکه هر روز بخوای مصرف کنی،این راهش نیست،شما چن سال مصرف داشتین انتظار نداشته باشین ظرف ۶ماه خوب خوب بشین، علائم ترک بعد یکماه از بین میره،تپش قلب تا دوهفته اول هر روز باشماست،بعدش میشه ماهی ۲بار کم کم از بین میره،و اظطراب فقط تا ۲ماه اول ،میمونه سردرد وگرفتگی سر که من خودم تا یکسال باهام بود،هر وقت دیگه قابل تحمل نبود از قرص استفاده میکردم نه اینکه هر روز بخوام بخورم،تحمل کنید دلسرد نباشید،من خودم در کنار متادون روزی ۱۴ نخ گل هم میکشیدم ولی با صبر و تحمل و پیاده روی و ورزش مث طناب زدن روزی فقط ۱۵ دقیقه نجات پیدا کردم،شما هم میتونید،موفق باشید
با سلام من با مصرف باکلوفن الان ۶ روز متادون مصرف ندارم و برای بی قراری الپرازلوم مصرف کردم و میگن سخت ترین روزش روز ششم و ۱۴ روز طول میکشه ولی من احساس میکنم دیگه دارم راحت میشم فقط مصرف زیاد باکلوفن باعث گرما شدید در بدن میشه باید خودسرانه مصرف نشود نهایت باکلوفن با دوز ۲۰ فقط می خواستم بدونم از کارشناسان خواهش دارم می تونم به نتیجه برسم یا بازم به سراغم مییاد
سلام دوست عزیز
جهت دریافت مشاوره، میتوانید با مشاوران مرکز ما صحبت کنید. برای دریافت مشاوره رایگان در کلینیک تخصصی طلوعی دیگر با شماره ۰۲۱۸۸۰۳۷۳۲۶ تماس حاصل فرمایید.
سلام.من مدت ۱۴ماهه قرصهای ترانکوپین و کلونازپام و گاباپنتین و امی تریپتیلین رو بخاطر ترک متادون زیر نظر روانپزشک مصرف میکنم ولی متاسفانه هم اضطراب شدید دارم هم وابستگی شدید به قرصها دارم و بدون اونا اصلا خوابم نمیبره،میخواستم بدونم باید چیکار کنم؟
تورو خدا کلونازپام نخور دیونت میکنه مثل من
بدترین داروی ممکن که تاثیر بسیار مخرب بر سیستم عصبی داره و درمانش طولانی و طاقت فرسا هست. خواهش میمکنم اطلاع رسانی کنید
دوستان من هر نوع مواد مصرف کردم به اجبار وجبر زمانه از تریاک وشیره تا تزریق آمپولهای تم جیزک ونور جیزک و…..متادون هیچ کدوم از مواد انقدری که به بدنم ومغزم و….کل بدنم ضربه وارد کرده نبوده با متادون مغزم وقدرت تحلیل وفکر کردن کلا از بین رفته مفصلهام درد و متورم میشه بیشتر انگشتم کبدم چرب شده خلاصه آدم جدیدی شدم منی که خیلی بدنم احساس میکردم قوی بود الان همش فکر میکنم قلبم می خواد وایسته و….اگر اومدی اطلاعات بگیری هرکاری بکن هر چیزی مصرف کن ولی متادون نه اصلا
دقیقا درسته منم چند وقته مصرف میکنم مغزم. دااغغون شد دیگه ویل کردم خیلی عوارض داره فقط دارو گیاهی بخورید دوستان اینا همه مواد شیمیایی هست
چند سال مصرف میکردم الان حدود بیش از ۹۰ روز میشه که هنوز دردهایی مثل احساس صدای نویز در گوش و بی حسی کف پا و حالت برق گرفتگی کف پاها بطور دائم دارم .واقعا خسته شدم راه رفتن بدون درد کف پا برام شده یک آرزو. این دردها زمان مصرف اومد سراغم که هنوز بعد از ۹۰ روز هنوز ادامه داره.با انجمن na هم و جلسات هر روز شرکت میکنم اما متاسفانه هیچ تاثیری و راه حلی نه کسی پیشنهاد داده و کلا مایوس شدم.
سلام دوست عزیز
جهت دریافت مشاوره، میتوانید با مشاوران مرکز ما صحبت کنید. برای دریافت مشاوره رایگان در کلینیک تخصصی طلوعی دیگر با شماره ۰۲۱۸۸۰۳۷۳۲۶ تماس حاصل فرمایید.
سلام
20سال۴ونیم سیسی شربت مصرف بود یکساله نصفش کردم ولی داغونم کف پادرد اره لاغرش م کبد کیسه صفرا ردد اره سونو آزمایش رفتم سالم است خلاصه هرروز یه جوری بیماری. مقعداحساس می کنم ورم داره خارش ودردخفیف داره آزمایش ومعایینه سالم بوده نمیدونم ما کی باید زندگی کنیم همش درگیربیماری
جهت دریافت مشاوره، میتوانید با مشاوران مرکز ما صحبت کنید. برای دریافت مشاوره رایگان در کلینیک تخصصی طلوعی دیگر با شماره ۰۲۱۸۸۰۳۷۳۲۶ تماس حاصل فرمایید.
چند سال مصرف میکردم الان حدود بیش از ۹۰ روز میشه که هنوز دردهایی مثل احساس صدای نویز در گوش و بی حسی کف پا و حالت برق گرفتگی کف پاها بطور دائم دارم .واقعا خسته شدم راه رفتن بدون درد کف پا برام شده یک آرزو. این دردها زمان مصرف اومد سراغم که هنوز بعد از ۹۰ روز هنوز ادامه داره.با انجمن na هم و جلسات هر روز شرکت میکنم اما متاسفانه هیچ تاثیری و راه حلی نه کسی پیشنهاد داده و کلا مایوس شدم.
سلام دوست عزیز
جهت دریافت مشاوره، میتوانید با مشاوران مرکز ما صحبت کنید. برای دریافت مشاوره رایگان در کلینیک تخصصی طلوعی دیگر با شماره ۰۲۱۸۸۰۳۷۳۲۶ تماس حاصل فرمایید.