کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دیگر

ترک الکل چه عوارضی دارد و بهترین کلینیک ترک الکل در تهران کدام است؟

ترک الکل در بهترین کلینیک ترک اعتیاد تهران

الکل روان‌گردان بسیار اعتیاد آوری است که مکانیزم عملکرد آن تأثیر بر سیستم عصبی مصرف کننده است و باعث تغییر رفتار و ادراکات بیمار می‌شود. در دنیا ترک الکل مشکل افراد بسیاری است که با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. با تیم تخصص کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دیگر همراه باشید تا اطلاعات کاملی در مورد ترک اعتیاد به الکل کسب نمایید.

بیش از ۵ درصد از مرگ و میرها در جهان ناشی از سوء مصرف الکل است و علاوه بر آن سوء مصرف الکل چهارمین علت اصلی مرگ قابل پیشگیری در سراسر جهان می‌باشد.

همچنین مصرف بیش از حد الکل می‌تواند منجر به عواقب جبران‌ناپذیری مثل کوری، کما و مرگ شود. ترک اعتیاد الکل مسئله مهمی است و باید برای جلوگیری از مرگ زودرس و بیماری‌های ناشی از آن حتماً به طور جدی پیگیری شود.

الکل برای سیم پیچی مجدد مغز و ایجاد وابستگی جسمی دارای قدرت قابل توجهی است و با ترک الکل، علائم شدید ترک خودش را نشان خواهد داد. اختلالات مصرف الکل منجر به تأثیرات جسمی، روانی و اجتماعی خواهد شد که شامل افزایش وزن و اختلال عملکرد کبد، خشونت خانگی، از دست دادن درآمد، بیکاری و آسیب به کودکان متولد نشده می‌باشد.

ترک ناگهانی الکل می‌تواند خطراتی مثل تشنج و حتی مرگ را به دنبال داشته باشد. برای ترک الکل به صورت امن و مطمئن باید مرکز تخصصی و پزشکی ترک الکل یا در واقع همان کلینیک ترک الکل به عنوان انتخاب اول در نظر گرفته شود.

اگر به دنبال بهترین مرکز ترک الکل هستید، می‌توانید با مراجعه به مرکز ترک اعتیاد الکل طلوعی دیگر از روش‌های نوین و شخصی سازی شده برای شرایط هر فرد بهره ببرید.

هر کدام از راه‌های ترک مشروبات الکلی که توسط پزشک متخصص برای بیماران تشخیص داده می‌شود، بر اساس شرایط جسمی هر فرد و بسته به مقدار و زمان مصرف الکل او دارد. ترک کردن مشروبات الکلی زیر نظر پزشک متخصص ساده‌ترین روش ترک الکل است.

در ادامه برای آشنایی بیشتر با مشروبات الکلی، عوارض و علائم اعتیاد به آن و روش‌های درمان اعتیاد به الکل با کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دیگر همراه باشید.

ترک الکل در بهترین کلینیک ترک اعتیاد تهران

مشروبات الکلی چیست؟

نوشیدنی‌های الکلی یا مشروبات الکلی به نوشیدنی‌هایی گفته می‌شوند که دارای مقدار زیادی اتانول یا همان الکل هستند. الکل یک ماده روان‌گردان است که هشیاری فرد را تغییر داده و ادراکات و رفتار فرد را دگرگون می‌کند.

اثرات آن در دوزهای پایین شامل سرخوشی، کاهش اضطراب و خوش مشربی و در دوزهای بالا شامل مستی، بهت و ناهشیاری است. استفادهٔ طولانی مدت و سوءمصرف الکل می‌تواند منجر به وابستگی جسمی و الکلیسم شود.

در یک تخمیر طبیعی، حدود ۱۴ تا ۱۵ درصد الکل به دست می‌آید. اما در صورتی که بخواهند نوشیدنی‌هایی با غلظت بیشتری تهیه کنند، از عمل تقطیر استفاده می‌کنند.

به طور کلی نوشیدنی‌های الکلی به سه گروه اصلیِ آبجوها، شراب‌ها و نوشیدنی‌های تقطیری تقسیم می‌شوند. مشروبات الکلی که با تخمیر جو به دست می‌آید آبجو محسوب می‌شوند.

آنهایی که از تخمیر انگور به دست می‌آیند، شراب و آنهایی که با تخمیر غلات و میوه‌ها و سپس تقطیر آن‌ها به منظور بالا بردن درصد الکل درست می‌شوند، مشروباتی مانند ویسکی و ودکا هستند.

در فرایند تقطیر، میوه‌های ترش شده یا سایر مواد اولیه را می‌جوشانند و بخار به دست آمده از آن را جمع‌آوری کرده و با سرد کردن آن مایعی به دست می‌آورند که از آب کمتر و الکل بیشتری برخوردار است. متانولی که به این روش به دست می‌آید، ماده‌ای است که به عنوان یک کند کننده فعالیت ذهنی و بدنی عمل می‌کند.

برای آشنایی بیشتر با نوشیدنی‌های الکلی، تعریف نوشیدنی الکلی استاندارد، میزان الکل مجاز در روز و آمار مصرف الکل در ایران و جهان می‌توانید به مقاله نوشیدنی الکلی چیست؟ مراجعه کنید.

برای مشاوره با ما تماس بگیرید

اعتیاد به الکل در ایران و جهان به چه صورت است؟

بطور کلی می توان گفت مصرف الکل در جهان بالاترین آمار مصرف را بین روانگردان ها به خود اختصاص داده است بطوری که بین ۲ تا ۲.۵ میلیارد نفر مصرف کننده ی مشروبات الکلی در جهان وجود دارد که ۲۰۰ هزار نفر از آن ها دچار سو مصرف مشروبات الکلی هستند.

مصرف الکل در مردان بیش از زنان گزارش شده است و مصرف کنندگان حرفه‌ای مشروبات الکلی در مردان ۵.۹ درصد و در زنان ۲ درصد می باشد که بالاترین آمار مصرف در افرادی که شخصیت‌های ضد اجتماع، سابقه ترک تحصیل و بزهکاری‌های متعدد دارند وجود دارد. همانطور که می دانید در اصطلاحات پزشکی به اعتیاد حاد مشروبات الکلی الکلیسم می‌گویند.

الکلیسم سومین علت شایع مرگ و میر و درد و رنج (مورتالیتی و موربیدیتی) در جهان است. در فرانسه که ۱۰ درصد نیروی کار این کشور در صنایع مربوط با تولید و توزیع الکل کار می‌کنند، ۱۰ درصد کل مرگ و میرها هم مربوط به عوارض مصرف الکل است و ۳۰ درصد تخت‌های بیمارستانی نیز به خاطر مشکلات مربوط به مصرف الکل اشغال شده است.

در آمریکا یک سوم تصادفات رانندگی و دو سوم تصادفات رانندگی آخر شب و نیز دو سوم قتل‌ها تحت تأثیر الکل اتفاق می‌افتد.

مانند دیگر مواد مخدر که در ایران مصرف می‌شود، بعضی از افراد هم به مصرف الکل اعتیاد دارند. البته نه به شدت مواد مخدر دیگر. اما در رابطه با الکل ۳ مورد را داریم، مصرف الکل، وابستگی به الکل و الکلیسم.

در ایران مصرف الکل وجود دارد، اما وابستگی به آن و الکلیسم کم است و در این موارد شرایط ما نسبت به بسیاری از کشورها بهتر است.

بر اساس تحقیقات (۹۰-۱۳۸۹)، برآورد می‌شود که حدود یک درصد جمعیت کشور دچار سوء مصرف و یا وابستگی به الکل هستند و ۵.۶ درصد جمعیت مصرف الکل داشته‌اند.

عوارض مصرف الکل

روشی که الکل روی هر فرد مصرف کننده تأثیر می‌گذارد، به عوامل زیادی بستگی دارد. در واقع عواملی مانند سن، وزن، جنسیت، وضعیت سلامت، میزان تحمل، انتظارات فرد، وضعیت خلق، نحوه سوخت و ساز بدنی ترکیب شدن با سایر مواد ممکن است اثرات این مواد را تشدید کرده و عوارض نامطلوب آن‌ها را افزایش می‌دهد؛ اما به طور کلی مصرف مشروبات الکلی دارای یک سری اثرات کوتاه مدت و بلند مدت است که در ادامه با آنها آشنا می شوید.

عوارض کوتاه مدت مصرف الکل

  • تغییرات خلقی
  • ‌لکنت زبان
  • از بین رفتن تعادل
  • حالت تهوع
  • مشکل در تمرکز
  • ضعیف شدن بینایی و شنوایی
  • افزایش فشار خون
  • تغییر در دمای بدن
  • قضاوت ضعیف
  • حافظه و توجه ضعیف

عوارض بلند مدت مصرف الکل

  • بیماری‌های کبد
  • مشکلات گوارشی
  • سوء تغذیه
  • افسردگی
  • مشکلات قلبی
  • احتمال سکته
  • فشار خون بالا
  • هپاتیت الکلی
  • مشکلات جنسی
  • آسیب دائمی به مغز
  • آسیب‌های عصبی
  • بیماری‌های کبدی
  • کاهش تراکم استخوان
  • تشدید عوارض دیابت
  • ضعف در سیستم ایمنی
  • سرطان دهان، کبد، پستان، مری، حنجره و گلو

علائم خماری الکل چیست؟

خماری الکل از سری نشانه هایی است که با مصرف بیش از حد مشروبات الکلی ارتباط دارد. کسی که دچار خماری الکل می شود معمولا سردرد، خواب آلودگی، احساس سردرگمی کسل بودن و تشنگی را تجربه می کند. خماری الکل هر زمانی می تواند رخ بدهد اما اغلب در صبح روز بعد از مصرف مشروبات الکلی رخ می دهد و علاوه بر مواردی که ذکر شد در بعد روانی نیز شخص مصرف کننده دچار اضطراب،شرم، افسردگی، پشیمانی می شود در مورد شدت خماری نیز باید گفت به میزان مصرف فرد و همچنین میزان خواب و سطح آب بدن و انرژی شخص بستگی دارد.

علائم ترک الکل چیست؟

علائم ترک الکل مجموعه‌ای از نشانه‌های ترک الکل است که با ترک ناگهانی الکل یا کاهش شدید دوز مصرف آن در فرد بروز پیدا می‌کند.

علائم سندرم می‌تواند ترکیبی از علائم جسمی و روحی باشد و فرد از اضطراب و خستگی خفیف تا حالت تهوع را تجربه کند. برخی از علائم شدید این سندروم توهم، تشنج، اختلالات قلبی و تب بالا است که متأسفانه می‌تواند زندگی شخص را تهدید کند.

علائم و نشانه‌های ترک اعتیاد الکل ممکن است از شش ساعت تا چند روز پس از آخرین بار مصرف الکل، در فرد ظاهر شود. این علائم را می توان در دو بخش علائم فیزیکی و روانی تقسیم کرد که شامل موارد زیر می شوند.

علائم فیزیکی ترک الکل

  • تشنج
  • تعریق
  • دلیریوم ترمنس
  • افزایش فشار خون
  • افزایش ضربان قلب
  • رعشه
  • حالت تهوع
  • استفراغ

علائم روانی ترک الکل

  • توهم
  • هزیان
  • بی خوابی
  • بی قراری
  • اضطراب
  • پرخاشگری

بهترین روش ترک الکل

تأثیرات الکل روی هر فرد، به عوامل زیادی بستگی دارد. از جمله جنسیت، سن، وضعیت سلامت جسمی یا روحی، وضعیت خلق و خو، میزان تحمل، نحوه سوخت و ساز بدنی و محیطی که در آن الکل مصرف می‌شود.

اعتیاد و مصرف طولانی مدت الکل تأثیر زیادی بر روی سلامتی فرد داشته و خصوصاً مغز را شدیداً تحت تأثیر قرار می‌دهد. آسیب‌های مغزی و جسمی که بر اثر مصرف بی‌رویه الکل و در نتیجه اعتیاد آن در جسم و روان فرد به وجود می‌آید به راحتی قابل درمان نیستند.

الکل نحوه عملکرد و فکر کردن شخص را تغییر می‌دهد، از این رو ترک اعتیاد الکل بدون کمک از مراکز تخصصی ترک الکل کاری بسیار سخت است.

افراد بهتر است با مراجعه به مراکز ترک الکل خصوصاً کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دیگر با شروع ترک به وسیله سم زدایی و گذراندن دوره نقاهت و بهره‌گیری از خدمات روانپزشکی و مشاوره‌های روانشناسی برای ترک اعتیاد به الکل اقدام کنند.

داروهای روانپزشکی متعدد و مشاوره‌های روانشناسی بسیار کارایی در زمینه ترک الکل وجود دارد که در مرکز ترک الکل طلوعی دیگر در اختیار افراد متقاضی قرار خواهد گرفت.

الکل نحوه عملکرد مغز را شدیداً تحت تأثیر قرار می‌دهد. در ابتدای مصرف فرد صرفاً با مصرف مقادیر زیاد مشروب حالت‌های فراموشی و یا ناهنجاری‌های دیگر را تجربه می‌کند.

اما با گذشت زمان و طولانی شدن مدت مصرف اثرات الکل به صورت دایمی روی فرد ظاهر می‌شود، به صورتی که حتی با مصرف کم الکل نیز ممکن است فرد دچار پریشان حالی‌های وخیم شود.

ترک الکل چند روز طول می‌کشد؟

این که ترک الکل چند روز طول می‌کشد، مسلماً بستگی به خود فرد دارد. افرادی که به الکل اعتیاد دارند، حتی زمانی هم که می‌خواهند، توانایی توقف نوشیدن الکل را ندارند.

درک این مطلب که چرا فرد با وجود آن که الکل ویرانی زیادی را در زندگی خودش و اطرافیانش به وجود آورده است، همچنان به نوشیدن ادامه می‌دهد، دشوار است.

با این حال بسیاری از افرادی که به الکل مبتلا شده‌اند، نمی‌توانند آن را ترک کنند. مگر اینکه به یک مرکز توان‌بخشی ترک اعتیاد الکل که متناسب با شرایط جسمی و روحی هر فرد برنامه درمانی می‌دهد، مراجعه کنند.

بسیاری از افراد برای تخمین مدت زمان ترک اعتیاد به الکل تنها مرحله ۴ تا ۷ روزه سم زدایی را در نظر می‌گیرند و اعتقاد دارند که پس از سم زدایی سریع پاک می‌شوند.

کلیه مراحل از آگاهی و تصمیم گیری تا مراقبت‌های بعد از سم زدایی به عنوان بازه زمانی برای ترک الکل به حساب می‌آیند. به همین دلیل و با توجه به اینکه افراد شرایط و موقعیت‌های متفاوتی در هنگام ترک دارند، اینکه ترک الکل چقدر طول می‌کشد به نسبت شرایط اعتیاد افراد، متفاوت و متغیر است.

پس بهترین جواب برای این سؤال که ترک الکل چند روز طول می‌کشد؟ را می‌توانید طی مشاوره با بهترین مرکز ترک الکل در تهران بیابید. همچنین کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دیگر با سابقه‌ای درخشان و امکانات ویژه جهت مشاوره در خدمت شماست.

ترک اعتیاد شامل برنامه‌ای است که حول نیازهای فرد با توجه به شرایط جسمی، روحی و همچنین میزان مصرف و زمان مصرف او تشخیص داده شده است.

این برنامه به طور کلی شامل درمان‌هایی نظیر مدیریت پیشامد، مشاوره فردی، درمان گروهی، مصاحبه انگیزشی و درمان شناختی – رفتاری می‌باشد.

برخی برنامه‌های ترک اعتیاد نیز شامل سمینارها، کارگاه‌های آموزشی هستند و همه آنها به گونه‌ای طراحی شده‌اند تا به بیمار کمک کنند با هوشیاری و بدنی پاک، دوباره در جامعه حضور داشته باشد.

بهترین راه های ترک الکل در کلینیک طلوعی دیگر

راه‌های ترک الکل متنوع و در هر کدام درمان الکل متفاوت است و بسته به شرایط فرد انتخاب می‌شود. درمان اعتیاد به الکل در هر صورت از مهم‌ترین تصمیماتی است که فرد باید برای زندگی و سلامت خود بگیرد.

اعتیاد به الکل یکی از شایع‌ترین انواع اعتیاد است که درمان‌ها و روش‌های گوناگونی برای ترک آن وجود دارد. اگر شما به دنبال ترک الکل با طب سنتی هستید، باید بدانید درمان اعتیاد به الکل به این سادگی‌ها نیست و باید برای درمان اعتیاد به الکل از روش‌های علمی و اصولی استفاده کنید.

اولین کاری که لازم است برای ترک انجام شود، رفتن به جلسات روانشناسی ترک اعتیاد است. هدف از حضور در این جلسات، ریشه‌یابی دلیل اصلی اعتیاد به الکل است.

پس از آن بر اساس تشخیص پزشک متخصص ترک اعتیاد الکل باید با استفاده از سم‌زدایی توسط داروهای روان‌پزشکی سم‌زدایی انجام شود و این مرحله در کلینیک، تحت نظارت کادر مجرب پرستاری انجام خواهد شد.

خارج کردن الکل از بدن شخص مصرف‌کننده، اولین گام ترک در مرکز ترک الکل است و افرادی که اعتیاد شدید به الکل دارند، در این مرحله علائم ترک شدید و بالطبع آزاردهنده‌ای را تجربه خواهند کرد.

از این جهت که ممکن است عوارض مرگباری در شخص ایجاد شود. لازم است که سم‌زدایی الکل از بدن فرد، تحت نظارت متخصص سم‌زدایی و کادر پزشکی باشد.

همان طور که گفته شد عوارضی مثل لرز، تعریق زیاد، تشنج و توهم از علائمی هستند که در شخص بیمار، هنگام ترک بروز خواهد کرد.

سم‌زدایی در واقع به کمک داروهای روان‌پزشکی و بر اساس نظارت کادر پزشکی انجام خواهد شد. کلینیک طلوعی دیگر تمام تلاش خود را در این مرحله می‌کند، تا از بروز ناراحتی‌های جسمی و روحی و عوارض دوران ترک الکل جلوگیری کند.

۱- سم‌زدایی تدریجی

یکی از روش‌های ترک الکل استفاده از روش ترک تدریجی الکل است. یک شیوه ترک الکل سم‌زدایی بدن از مواد مخدر است که لازم است بیمار به صورت شبانه‌روزی در کلینیک بستری شود.

مزیتی که این روش نسبت به سایر روش‌ها دارد این است که بیمار پشتیبانی فردی و مراقبت بیست و چهار ساعته روانشناس ترک اعتیاد و کادر درمانی کلینیک طلوعی دیگر را خواهد داشت.

این روش برای افرادی مناسب است که می‌خواهند بدون کمترین تحمل استرس یا حواس پرتی در زمینه کار یا تحصیل یا حتی تعهدات اجتماعی، اعتیاد به الکل را ترک کنند.

بستری شدن در کلینیک طلوعی دیگر به شخص دچار اعتیاد به الکل اجازه می‌دهد تا به خوبی فرایند درمان روان‌پزشکی و روان‌شناسی را انجام دهد تا این که در نهایت آن را ترک کند.

۲- ترک الکل با اصلاح رفتار

افرادی که به الکل اعتیاد پیدا می‌کنند، به دنبال این هستند که با دوستان یا نزدیکانشان لذت نوشیدن الکل را تجربه کنند، ولی به این کار معتاد می‌شوند. به همین دلیل کسی که می‌خواهد اعتیاد به الکل را ترک کند، لازم است که مهارت‌ها و مکانیسم‌های مقابله با این پیشنهادها را یاد بگیرد.

مهارت جرئت‌ورزی یکی از مهم‌ترین مهارت‌هایی است که در کلینیک طلوعی دیگر آموزش داده می‌شود و به شخص معتاد کمک می‌کند که راحت‌تر اعتیاد به الکل را کنار بگذارد.

۳- مشاوره و روان‌درمانی

مدت زمان دوره ترک الکل به نیازهای خاص و طول مدت مصرف هر بیمار بستگی دارد. زمانی که بیمار در کلینیک طلوعی دیگر بستری می‌شود، می‌تواند از روش‌های رفتاردرمانی هم بهره‌مند شود که محبوب‌ترین آن‌ها رفتاردرمانی شناختی (CBT) است.

به طور معمول این مرحله یک هفته زمان خواهد برد و به دلیل سخت بودن این مرحله، داروهای لازم برای شما تجویز خواهد شد. لذت ناشی از مصرف با استفاده از روش‌های روانشناسی کنترل شده تا فرد میل کمتری هنگام ترک داشته باشد.

بنا بر تجربه و مشاهدات، افرادی که فقط الکل را به صورت جسمی ترک کرده‌اند به احتمال زیاد مجدداً به مصرف آن بازگشته‌اند و در مقابل محرک‌های بیرونی و وسوسه‌ها نتوانسته‌اند موفق باشند.

روش‌های انگیزشی و روش‌های رفتاری که در این مرکز مورد استفاده قرار می‌گیرند، مشوق و انگیزه خوبی برای ترک فرد به او می‌دهد و این فرد که معمولاً در مقابله با موقعیت‌های سخت که ممکن است منجر به مصرف مجدد شود، به فرد کمک زیادی می‌کند. رویکرد انگیزشی و حمایت روان‌شناسان مرکز ترک الکل طلوعی دیگر، در راه ترک الکل بسیار مفید خواهد بود.

جنبه‌های مختلف اعتیاد به الکل در کلینیک طلوعی دیگر

در کلینیک طلوعی دیگر، ما نوع مصرف الکل را به سه قسمت تقسیم می‌کنیم که در نهایت باعث معتاد شدن شخص می‌شود. در ادامه هر کدام از این سه قسمت را بررسی می‌کنیم:

وابستگی جسمانی

مصرف الکل به مرور باعث وابستگی جسمانی می‌شود و زمانی که فرد الکل مصرف نکند، علائمی مثل سردرد، خماری و بدن درد شدید را تجربه خواهد کرد.

در این مرحله در کلینیک طلوعی دیگر، بیمار با تحمل دوره سم‌زدایی و درمان‌های دارویی‌ای که دریافت می‌کند، علائم ناشی از مصرف نکردن الکل را کاهش می‌دهد، تا در نهایت به صورت کامل رفع شوند.

در این مرحله شخص تحت نظارت کامل کادر درمانی مجرب خواهد بود. نقش ورزش در ترک اعتیاد به الکل هم می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

وابستگی روانی

به جز وابستگی جسمانی، نوع دیگری از وابستگی هم در بدن شخص ظاهر می‌شود که وابستگی روانی نامیده می‌شود. بروز علائمی مثل افسردگی، اضطراب، پریشانی، عدم تمرکز در اثر ترک ناگهانی الکل و در برخی موارد وسوسه‌های فکری، باعث کاهش توانایی مقاومت فرد در برابر ترک الکل می‌شود و ممکن است در نهایت دوباره فرد به مصرف دوباره الکل روی آورد.

روش ترک مشروبات الکلی در این مرحله در کلینیک طلوعی دیگر درمان روان‌شناختی توسط متخصص روان‌شناسی است و هدف آن مشکلات و احساسات ناخوشایندی است که در اثر مصرف نکردن الکل ایجاد شده است. با استفاده از خدمات روان‌درمانی طلوعی دیگر میزان پایداری و موفقیت فرد در مسیر ترک الکل به طرز مؤثری افزایش دارد.

عادت به مصرف

شاید شما مصرف الکل را تنها به عنوان تفریح بین دوستان یا در مهمانی‌ها مصرف کنید، ولی این موضوع به مرور زمان به یک عادت تبدیل می‌شود.

برای این که بتوانید این مشکل را حل کنید، باید محیط، موقعیت و دوستان خود را تغییر دهید. به همین دلیل کلینیک طلوعی دیگر با راهکارهایی که در این زمینه ارائه می‌دهد، کمک می‌کند شرایط شما حتی از نظر محیطی تغییر کند. تا در نهایت بتوانید الکل را ترک کنید.

خدمات کلینیک طلوعی دیگر برای درمان اعتیاد الکل

درمان اعتیاد الکل در کلینیک طلوع دیگر توسط مجرب‌ترین کادر پزشکی ترک اعتیاد، انجام می‌شود. طلوع دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد الکل با مجوز رسمی بستری بیماران سوءمصرف مواد از وزارت بهداشت همراه با مشاوره رایگان بستری و درمان است.

فعالیت‌های عمده این مرکز در زمینه‌های روانپزشکی و روانشناسی که شامل بررسی‌های تشخیصی، درمان‌های دارویی و غیردارویی، مشاوره و روش‌های مختلف روان‌درمانی انفرادی و گروهی برای بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی و روان‌تنی و از جمله اعتیاد و به عبارت دیگر سوءمصرف و وابستگی به انواع مواد مخدر، مواد محرک و مواد روان‌گردان است.

  • خدمات اورژانسی و شبانه روزی به صورت ویژه
  • استفاده از به روزترین روش‌های ترک اعتیاد مواد مخدر
  • انجام تمام آزمایش‌های پزشکی
  • همراهی پزشک متخصص در مراحل درمان
  • پرستار ۲۴ ساعته
  • بستری تفکیک شده و اختصاصی
  • امکانات هتلینگ و رفاهی که فضای اختصاصی همراه با امکانات تردمیل، میز تنیس و … در اختیار بیمار قرار داده می‌شود.
  • پیگیری پس از درمان
  • خدمات روانپزشکی و روانشناختی ترک اعتیاد

مراحل بستری در کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دیگر

مراحل بستری تا ترخیص بیمار در کلینیک تخصصی ترک اعتیاد طلوعی دیگر

۱. بستری
– تماس بیمار با کلینیک.
– پاسخگوبی پذیرش و پرزنت بیمار و توضیحات روند درمان به او.
– ست کردن تایم با روانشناس مجموعه جهت ارائه مشاوره رایگان به بیمار.
– توضیحات کامل در رابطه با روند درمان به بیمار در جلسه رایگان مشاوره.

۲. روند درمان
روند کلی درمان بیماران در این مجموعه به صورت ترکیب دو روش دارو درمانی و روان درمانی توام با هم صورت می‌گیرد.
طول دوره درمان بسته به حال بیمار و مقدار دوز مصرفی و نوع ماده‌ای که مصرف می‌کند متفاوت است. ولی حداقل زمانی که برای آن در نظر گرفته شده است ۲ تا ۳ هفته (۱۰ تا ۱۲ روز) می‌باشد.

۳. سرویس‌ها
خدماتی که ارائه می‌شود شامل صبحانه ناهار و شام (در کلینیک آجودانیه میان وعده) و اینترنت رایگان می‌باشد و استفاده از تلفن همراه نیز آزاد می‌باشد.
اتاق‌های کلینیک به صورت یک تخته و دو تخته می‌باشند که به کمد و یخچال و تخت مجهز بوده و در اتاق‌های یک تخته امکان حضور همراه هم برای بیمار فراهم می‌باشد.

۴. سم زدایی
بسته به نوع اعتیاد و مواد مصرفی در صورت لزوم سم زدایی کامل انجام می‌شود. همچنین بعد از به اتمام رسیدن دوره درمان بیمار توسط روانپزشک folow می‌شود و بیماران می‌توانند روانکاوی را با روانشناسان خود همچنان ادامه دهند.
بیماران در کنار ترک اعتیادشان باید جهت بهبود اختلالات روانشناسی به وجود آمده نیز تحت نظر روانشناسان قرار گرفته و روانکاوی شوند.

۵. ترخیص
بعد از اتمام دوره درمان در صورت منفی بودن تست و نرمال شدن بیمار از نظر فیزیکی و روحی و روانی و سپس بعد از تاییدیه پزشک متخصص کارهای ترخیص بیمار انجام می‌پذیرد که بعد از ترخیص هم باز بسته به نیاز بیمار می‌تواند جلسات مشاوره و روانکاوی خود را با روانپزشکان مجموعه داشته باشد.

تصاویر کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دیگر

اتاق پذیرش کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
داروخانه کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
سم زدایی کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
RTMS کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
نوار مغزی اتاق پذیرش کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
ورزش در اتاق پذیرش کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
سم زدایی مدرن اتاق پذیرش کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
لابی اتاق پذیرش کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
اتاق وی ای پی اتاق پذیرش کلینیک طلوعی دیگر بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران : ترک اعتیاد هروئین ترک هروئین ترک ماری جوانا بهترین کلینیک ترک الکل
ترک الکل در بهترین کلینیک ترک اعتیاد تهران طلوعی دیگر

برای دریافت مشاوره
با ما تماس بگیرید

کلینیک ترک اعتیاد
طلوعی دیگر